Gemiddelde beoordeling
Deze score is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Amazon.
Gemiddelde beoordeling
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Super vervelend dit en er zitten sinds echt artikelen van zeer slechte kwaliteit tussen. Dit heb ik ook ervaren. Ik heb ook iets terug willen sturen, maar moest op eigen kosten werd gezegd. Later kreeg ik te horen dat ik contact op moest nemen met de verkoper en dan ik van de verkoper een retouretiket zou krijgen. Bij mij was het iets kleins en zei ze verkoper dat ik niets retour hoefde te sturen en mijn geld terug kreeg, wat ook gebeurt is. Mijn advies is om contact op te nemen met de verkoper. Het lijkt mij niet de bedoeling dat je voor de retourkosten opdraait. Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Succes!