Vorig jaar maart 2 Livorno fietsen gekocht bij Stella. Slechtste keus ooit. Begon al dat de verkoper gewoon gelogen heeft over wat we kregen. Ik had aangegeven de app. te willen gebruiken, maar ook Kingpolis, als zijnde best geteste fietsverzekering. Later blijkt dus dat als je niet de verzekering van Stella gebruikt, je geen recht hebt op gebruik van de app. (Koppelverkoop?) Maar intussen dus al wel betaald (stom, maar je verwacht een net bedrijf) dan wordt verteld dat je de telefoon kan aansluiten op je fiets, niet dus, weer een leugen. Wij wilde graag betere zadels (a €80,-). Bij aflevering kregen we niets voor de ongebruikte zadels, maar werd doodleuk verteld dat die in de afvalcontainer gegaan waren, aangezien het gebruikt was. (Wanneer dan en door wie?). Ook vlak voor aflevering werd even kort meegedeeld dat de batterijen die wij besteld hadden niet te leveren waren, ergo we moesten genoegen nemen met een kleinere capaciteit. (Oh ja dan krijg je een bedragje terug, maar ga je op internet de prijzen van de 2 type batterijen bekijken, dan is dat prijsverschil groter, dan we terugkregen. Bij mijn vrouw viel al heel snel de koplamp eraf. De 2e idem. Dus zelf maar een oplossing gezocht, die -uiteraard zou ik bijna zeggen, nog steeds goed functioneert. Het voorspatbord ging los. Bij mijn fiets viel het voorwiel er bijna uit. De moer van het achterwiel bleek ook los. De fietsstandaard is bij beide fietsen er al - bijna- afgevallen. Mijn slot heeft van begin af aan nooit lekker gewerkt en nog steeds niet. Na vele keren de service proberen te bereiken en eerder ingestuurde klachten, zou ik een gratis servicebeurt mogen hebben, vlak na de servicebeurt die al geweest was. Uiteraard moet je dan wel zelf de fietsen naar Nunspeet brengen. Voor mij een kleine 50km. weg. Nu met vakantie breekt mijn ketting spontaan. (Nog geen 2500 km. met de fiets gereden.). Wordt doodleuk verteld: is geen service onderdeel, ergo stik maar. Halve vakantie naar de bliksem. Ik kan alleen maar iedereen aanraden, koop absoluut niets bij dat bedrijf. Voor mij zijn het ordinaire oplichters, met goedkope onderdelen. Enige wat goed is, is de Bosch motor. Waarbij bij mijn fiets ook de batterijcapaciteit voor het aantal km’s. lang niet haalt. Ik rij voornamelijk in Eco-stand.