coolblue.be

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.
Gemiddelde beoordeling
8.6

Deze score is gebaseerd op 158 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Gerda11-10-2021
9.0
Fijn om winkelen vandaag besteld morgen in huis en heel mooi en sterk verpakt goede kwaliteit en mooi van prijs
Filiep Colpaert11-10-2021
9.0
Heel toffe en gebruiksvriendelijke website. Ieder product wordt deskundig uitgelegd en met andere gelijkmatige producten vergeleken. De reviews van vorige klanten kunnen je helpen voor een goede keuze. De communicatie na het kiezen en het kopen zijn heel correct en simpel. Je hebt ook meerdere keuzes om het product te betalen. Heel interessant is dat de levering heel snel is. Je bent zeker dat je gekozen product de volgende dag bij je thuis staat. Vlotjes kan niet beter.
Filip11-10-2021
9.0
Gebruik deze site al vele jaren. Nog nooit een slechte ervaring gehad en bij problemen steeds makkelijk bereikbaar via alle mogelijke kanalen. Prijs/kwaliteit de beste.
Schrijf een review en maak kans op € 250,-
Iedere maand twee winnaars. Zit jij erbij?

Schrijf een review en maak kans op € 250,-

Schrijf een review
Sabien10-10-2021
10.0
Op de webshop werd ik begeleid om het voor mij meest geschikte toestel te vinden.
Superwinkel !10-10-2021
9.0
Aangename mooi ingerichte winkel met zeer vriendelijk personeel ! Ruime keuze van alle produkten welke mooi aangeboden worden .
Bert Nijs10-10-2021
9.0
duidelijk en zeer behulpzaam met vergelijkingstool snelle levering en goede indicatie m.b.t. levertijd
Tinne10-10-2021
8.0
Coolblue heeft een uitgebreid assortiment in elke prijsklasse. De leveringen gebeuren altijd netjes en vriendelijk.
Max10-10-2021
8.0
Snelle en duidelijke afhandeling. Niet te veel mails, geen onnodig grote verpakking.
Sam Smith10-10-2021
10.0
Coolblue is de beste online winkel die ik ken. De klantenservice is perfect in orde en mijn bestelling was binnen 24u beschikbaar. Geweldig!
Sam Vanspringel10-10-2021
Patrick10-10-2021
10.0
correcte afhandeling van de bestelling en goede communicatie over de levering
Diana10-10-2021
10.0
erg goede en duidelijke website, ruime keuze, goede prijs en zeer snelle levering
Andy10-10-2021
10.0
Goede service! Snelle levering zoals het moet! Ik bestel nergens anders meer dan alleen bij hun!
Sandra10-10-2021
9.0
Vrijdagavond besteld, de zaterdagmiddag al in mijn brievenbus. Supersnelle levering !
Joke09-10-2021
7.0
7.0
De medewerkers een 10! De locatie bij de blauwe boulevard in Hasselt iets minder. Terwijl je het thuis gratis kan laten leveren betaal je daar 1,50€ voor 15 minuten te parkeren. Dat zou best gecompenseerd mogen worden.
Constant De Herdt09-10-2021
10.0
Met winkels in Vlaanderen , bijna een Vlaamse firma. Met een uitgebreide handleiding door een specialist van Coolblue.
Paul09-10-2021
10.0
Bij coolblue vind ik veel meer dan in de meeste andere webshops en aan zeer aantrekkelijke prijzen. De afspraak de dag nadien geleverd werd perfect nagekomen. Zal in de toekomst zeker de eerste site zijn voor mijn aankopen.
DonSparco08-10-2021
9.0
Altijd snelle handelingen en leveringen. Dé webshop bij uitstek waar ik het liefst naartoe surf.
Katrien08-10-2021
9.0
doordat de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is, vond ik zeer vlot wat ik zocht en de levering was er super snel
Blabbi07-10-2021
10.0
Snelle en correcte levering. Scherpe prijs en producten van goede kwaliteit
Bart Kestelyn07-10-2021
9.0
Duidelijke site, correcte prijzen, snelle levering indien gewenst, perfecte dienst na verkoop.
Cools Patricia07-10-2021
10.0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat deze dichtbij is voor de levering wat ik enorm waardeer is dat de levering via fiets is uitgevoerd, Coolblue is milieubewust
Northlander07-10-2021
9.0
perfecte, zeer vlugge levering, Nederlandstalige handleiding was eerst niet beschikbaar, maar na tusselkomst van medewerkers van Coolblue werd dit opgelost, handleiding nu online kunnen downloaden, bedankt Coolblue voor de inspanningen !!!!
Marc06-10-2021
9.0
TV gekocht voor de verjaardag van mijn 91 jarige moeder, mooi toestel, beeld en geluid zijn perfect , gemakkelijk en snel ingesteld,voor zijn prijs zeker een aanrader en zoals altijd stipt en met veel zorg door coolblue geleverd.
IM06-10-2021
10.0
De website is heel overzichtelijk. Ik kon heel gemakkelijk mijn keuze vinden. Heel fijn is ook de snelle levering. Ik had zaterdag besteld en zondag ontving ik deze al, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Fijne verrassing dus.