coolblue.be
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.
8.6(158)
Gemiddelde beoordeling
8.6
Deze score is gebaseerd op 158 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Reviewscore9.0
Makkelijk om het beste / meest geschikte product te vinden. Makkelijk bestellen, vlot en gratis leveren ... etc
Reviewscore9.0
zeer vriendelijke ontvangst, advies en correcte afhandeling! Zeer lekkere koffie tijdens het wachten op product
Topservice !
Reviewscore10.0
Correcte prijs en snelle levering
Vlotte levering
Reviewscore1.0
Afgelopen week donderdag een wasmachine besteld. Deze zou op maandag geleverd worden. Op het afgesproken uur kwam er niemand opdagen, we werden pas enkele uren later (aan het einde van de dag) geïnformeerd dat de levering niet zou kunnen doorgaan. Na telefonisch contact kregen we te horen dat levering niet meer mogelijk zou zijn voor maandag 27/07. Tot zo ver dus de beloofde snelle levertermijnen. Niet handig als je als gezin meer dan een week moet wachten op een wasmachine
Reviewscore10.0
Zaterdagavond besteld en de zondag zonder meerkost al geleverd.
Product zoals beschreven ontvangen en van elke stap op de hoogte gebracht. Top!
Reviewscore9.0
Altijd correcte levering, ook de dienst na verkoop is perfect, geen opmerkingen
Reviewscore10.0
Besteld en onmiddellijk afgehaald. Zeer vlot systeem in de winkel van Hasselt en super vriendelijk.
Reviewscore10.0
De beste elektronica winkel in België! Steeds een geweldige ervaring in zowel de winkel als online aankopen doen. Personeel weet waarover ze praten en zijn steeds bereid om je echte te helpen. De levering van producten is steeds erg snel en steeds in perfecte staat. Deze winkel zou ik aan iedereen aanraden.
Reviewscore9.0
Goede beschrijving van de producten. Prijs niet altijd de goedkoopste. Duidelijke website en snelle levering
Reviewscore5.0
Levering was niet na 1 dag zoals ze beloven maar na 1 week
Reviewscore10.0
Perfect produkt en goede prijs . Snel geleverd , wat wil je meer ??
Reviewscore9.0
toestel beantwoordde niet aan de verwachtingen maar probleem werd zeer aangenaam en efficient opgelost
Reviewscore9.0
Betrouwbare shop, goede feed back om de keuze te doen. Snelle en correcte levering
Reviewscore9.0
Bij ons was het niet vandaag besteld morgen in huis maar geen probleem het is een Amerikaanse koelkast en hebben dit nog eens besteld gehad toen was dit ook en het kwam ons goed uit. Goede info over de levering de avond ervoor met 4 uur speling en de dag erna nieuwe info met 1 uur speling echt top. De levering was ook top heel vriendelijke mannen en correcte levering. Bedankt
Reviewscore10.0
Goede prijs, bijhorende accessoires, snelle levering
Reviewscore10.0
Alles vlot verlopen, vriendelijk personeel
Reviewscore10.0
Prijs, voorraad en snelle afhandeling hebben de doorslag gegeven.
Reviewscore8.0
Van de producten zelf en de vriendelijkheid in de winkel zeer tevreden maar de levering gebeurde in een haast en werd niet toegelicht.
Reviewscore10.0
Fijn dat je kunt kiezen voor normale levering, het hoeft niet altijd de dag zelf/nadien. En de leuke attentie in de doos (tandpasta bij de bestelde tandenborstels) toverde een glimlach op ons gezicht.
Reviewscore10.0
Ondertussen al jaren geleden mijn eerste online aankoop gedaan bij Coolblue en nog steeds met vertrouwen en een glimlach want. Ruim aanbod en goede info over producten. Ook de echte winkels maken het verschil.
Reviewscore8.0
Heel duidelijke actie, precies aangeduid wat je kan verwachten, snelle levering begeleid door e-mail berichten. Ben heel tevreden.
Reviewscore1.0
Ik ben al jaren klant bij Coolblue en was altijd tevreden over de service. Jammer genoeg was mijn ervaring met de levering van deze BBQ een grote teleurstelling.
De levering werd op het laatste moment niet volledig uitgevoerd door een logistiek probleem. Vervolgens moest ik meerdere dagen wachten op de nalevering, terwijl ik de BBQ net voor een gepland barbecueweekend had besteld. De communicatie verliep vriendelijk, maar loste het probleem niet op. Voor een bedrijf dat bekendstaat om zijn uitstekende service had ik een snellere en betere oplossing verwacht. Over de BBQ zelf kan ik voorlopig nog geen oordeel geven, omdat deze op het moment van schrijven nog niet volledig geleverd is. Mijn beoordeling gaat dan ook uitsluitend over de levering en de klantenervaring, en die was helaas onder de verwachtingen.
Reviewscore10.0
Artikel en verpakking in perfecte staat. Snelle levering. Dank u wel