Gomibo.be

Bekijk Gomibo.be op Kieskeurig.be. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 0 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Gomibo.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

John16-06-2021
10.0
Altijd heel scherp geprijsd (en niet alleen telefoons!!) en een meer dan snelle levering, wat wil je als klant eigenlijk nog meer. Niets toch?
Raymond16-06-2021
7.0
7.0
Makkelijke website en soepel om bestelling te plaatsen en te betalen. Ook de follow up per mail is prettig.
leo16-06-2021
10.0
Snel geleverd en in prima staat kort om een fijne winkel het toestel is een beetje anders dan wat ik gewend was maar dat went wel.
Schrijf een review en maak kans op € 250,-
Iedere maand twee winnaars. Zit jij erbij?

Schrijf een review en maak kans op € 250,-

Schrijf een review
A.Huijsman16-06-2021
9.0
Goede service en zeer snelle levering zelfs op Zondag. Ik raad iedereen aan om hier een product te kopen.
Hans16-06-2021
10.0
Na veel vergelijk merkte ik dat het product hier het goedkoopst was. Na een eerdere koop bij Belsimpel wist ik het zeker. Erg goede deal bij een top product.
Karin15-06-2021
10.0
Duidelijke omschrijving van het toestel en een mooie prijs ook. Levering was zoals beloofd op tijd en ook nog eens 's avonds bezorgd dus reuze blij mee.
Leonie15-06-2021
1.0
1.0
Slecht, krediet check word achteraf pas uitgevoerd. 4,95... Betaald en jr mag 10 dagen wachten voordat je het terugkrijgt ??? Ik moet het direct betalen, maar de klant mag weer wachten... Niet zo tof !!
Theo15-06-2021
9.0
Levering was perfect netjes en goed behandeld en snel En aardig over de telefoon
Adri15-06-2021
9.0
Perfecte snelle levering feilloos , raad ik aan, communicatie goed te noemen. Met dank
Walter Pincé15-06-2021
8.0
alles perfect, behalve dat BTW verleggen vanuit België steeds problemen geeft
San14-06-2021
10.0
Super scherpe prijzen! Ik had laat op de avond een beschermhoesje besteld en de volgende dag lag het pakketje tot mijn grote vreugde in de brievenbus ❤️ Keurig hoor Belsimpel! Dit was volledig conform met de vermelding op de website. Product was zorgvuldig verpakt. Daarnaast ontvang vrij direct nadat je je bestelling betaald keurig netjes de factuur, orderbevestiging en de track en tracé gegevens toegemaild. Ik zal hier zeker vaker bestellen in de toekomst indien weer wat nodig. AANRADER!
Ineke02014-06-2021
10.0
Heldere website, duidelijke en zeer gunstige voorwaarden. Goede communicatie.
Sharona13-06-2021
10.0
Het is goedkoper dan Mediamarkt, bezorgd ook sneller en het is super!! Heel erg blij met mijn Apple Watch😍🙌🏼 Ik ga vaker dingen bestellen via Belsimpel
Gerda Bos13-06-2021
10.0
Hele goede service,hele vlotte levering! Zaterdag besteld maandag in huis. Niets op aan te merken....
Keeper6613-06-2021
10.0
Al vaker spullen watches etc via belsimpel besteld. Nu ook weer de Samsung active2. Top horloge Altijd snelle en goede levering binnen afgesproken data. Heel goed.
Gretchen13-06-2021
10.0
Gebruiksvriendelijke website, goede prijzen en correcte en snelle levering.
John13-06-2021
10.0
Een goed werkende site. Alle informatie makkelijk te vinden, en de prijs was lager als bij de producent zelf. Gemakkelijk besteld en zeer snel geleverd, dus heel tevreden!
Website13-06-2021
10.0
Heel fijn een lostoestel gekocht op Zaterdag en echt waar op zondag werd het toestel geleverd,
Whizkid11-06-2021
10.0
Geweldige shop goede service en kwaliteit en mooie geprijsde artikelen. Super blij met deze webshop.
Senna11-06-2021
10.0
Zeer goede aanbieding voor een iPhone XR, vroeg in de avond besteld, volgende dag in huis. Echt super snel
Marco11-06-2021
9.0
Het is een fijne site met goede informatie en je levering komt snel en goed aan
iPhone XR11-06-2021
10.0
Snelle levering en absoluut de beste prijs. s’ Middags besteld en de volgende dag perfect bezorgt. Ruime keuze losse toestellen voor super prijzen en service.
Wendy11-06-2021
10.0
Binnen aangegeven tijd geleverd. Goed verpakt. Tekst is te kort, waarom meer worden nodig? Het is verder gewoon netjes en goed.
Frans Bernsen10-06-2021
8.0
Ik ben 81 en had een mobieltje nodig. Een die simpel was en snel geleverd zou zijn. Nu, bij bel simpel gekeken en besteld, binnen twee dagen netjes verpakt en thuis gekregen. Met andere woorden: KLASSE.
Rene10-06-2021
10.0
Prima ervaring. Ik had toch het verkeerde product besteld, probleemloos retour kunnen sturen en snel het geld terug zodat ik de juiste kon bestellen. Alle twee de bestellingen geleverd op afgesproken levertijd.