Gomibo.be

Bekijk Gomibo.be op Kieskeurig.be. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 0 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Gomibo.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Sam A10-06-2021
10.0
Ik heb mijn airpods pro nu twee weken geleden en ben er erg blij mee. Belsimpel had de beste prijs uit alle sites die ik heb bezocht en het was zeker het geld waard! Pakketje was binnen 12 uur al in huis!
Nicole10-06-2021
10.0
Overzichtelijke site met de beste prijzen, tevens snelle verzending. Als ik een telefoon wil aanschaffen, ga ik altijd naar Belsimpel.
H10-06-2021
10.0
Altijd goeie prijzen en prettige service! Ik koop hier al jaren mijn nieuwe telefoons. Ook is verzending altijd snel en heb je extra opties zoals 's avonds bezorgen waar ik graag gebruik van maak.
Schrijf een review en maak kans op € 250,-
Iedere maand twee winnaars. Zit jij erbij?

Schrijf een review en maak kans op € 250,-

Schrijf een review
C vd Broek10-06-2021
10.0
Belsimpel is altijd duidelijk, goede prijzen, snelle levering, goede producten.
Jim10-06-2021
10.0
Duidelijke webshop , snelle en goed verpakte levering ! De telefoon kwam op de afgesproken dag en tijdstip. Was netjes verpakt en. Super service
Johan w09-06-2021
8.0
Ik had twee sd kaartjes nodig. Snel besteld snel geleverd. aan te raden volgende keer weer
Bianca van den Kieboom09-06-2021
9.0
Super snelle service, Super lage prijs. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, Samsung. De reviews gelezen die een goede weergave waren. Er worden geen slechte reviews verwijderd en dat vind ik een groot compliment waard.
Winy09-06-2021
10.0
Wat een super service. 2 iPads besteld zit erbij de een een wereld stekker/ adapter in de doos. Na een mail en een foto binnen 1 dag de goede adapter opgestuurd. Super
Antoinette09-06-2021
9.0
Op zoek naar een goedkope nieuwe telefoon kwam ik uit bij de website van Belsimpel. De telefoon die ik wilde was nergens goedkoper. Bestellen was simpel, de levering snel. Ik ben erg tevreden.
Mirjam09-06-2021
10.0
Bij belsimpel mijn nieuwe Samsung a32 besteld. Super geregeld en snel in huis met bijpassend hoesje. Zeer tevreden.
Fritz08-06-2021
8.0
Duidelijke website, makkelijk besteld en snel verzonden. Ook belangrijk, een goede prijs.
Ruud U08-06-2021
10.0
Ik koop niet elke dag een nieuwe telefoon, maar als dat weer eens nodig is, vind je me hier. Meestal de laagste prijs, maar altijd probleemloze transactie. En voor een paar euro verschil ga ik ook niet naar een onbekend adres.
Roel van 't Hoenderdaal08-06-2021
10.0
Prijs zeer interessant goede service zijn zeer content met de gekochte A41 van Samsung
marianne08-06-2021
10.0
de site is duidelijk en gemakkelijk in gebruik de bestelling is inderdaad vandaag besteld morgen in huis ga zo door een tevreden klant
Marc07-06-2021
9.0
Prima shop, kwaliteit van de artikelen is goed. Eenvoudig en snel te bestellen en heel snel in huis. Dit is niet mijn eerste bestelling maar zeker ook niet mijn laatste.
Henk Bouwman07-06-2021
10.0
Goed om te ervaren, dat er nog steeds bedrijven zijn, die niet slechts zeggen, wat ze doen, maar óók doen, wat ze zeggen/beloven!
Nicole07-06-2021
10.0
Ik vind Belsimpel altijd super fijn omdat alles zo lekker snel geleverd wordt en meestal de goedkoopste prijs heeft. Super goede service.
Nico07-06-2021
8.0
Keurig op tijd geleverd, product voldoet aan omschrijving. Zeer scherpe prijzen.
Jolle07-06-2021
10.0
Super maar dan ook super snel geleverd tegen een uitstekende prijs. Ten out of ten!
R.van Driel07-06-2021
10.0
Dit is de beste website als je een smartphone wilt kopen; op alle fronten goed tot heel goed. Ook retourneren wordt vlekkeloos afgehandeld.De concurrentie staat op achterstand.
Caroline ten Hout07-06-2021
10.0
Onsdanks vele aanbieders bij Belsimpel mijn nieuwe telefoon besteld omdat zij altijd een erg goede beschrijving erbij hebben, én het bestellen en ontvangen snel en soepel verloopt!!
Yvette07-06-2021
10.0
Ik heb een Apple Watch om half elf in de avond besteld en de volgende dag was mijn bestelling er al! Keurig verpakt!
Eduard van Oel06-06-2021
8.0
Vriendelijke en deskundige winkel medewerker nam alle tijd die wij nodig hadden.
Tom06-06-2021
1.0
1.0
maandag 31 mei Samsung Galaxy S21, via google kwam ik bij belsimpel met actie vandaag besteld morgen in huis. En gratis google nest audio bij de Galaxy S21. Zou de volgende dag in huis zijn, zonder melding of mail is die pas een dag later verzonden en dus pas woensdag binnen. Dag later snel de website aangepast dat het 2 dagen kan duren.. Tevens is het bij Belsimpel zo dat je een oude oplage krijgt waardoor promotie acties van Samsung niet geclaimd kunnen worden. Dit is op de website aangegeven als je op de S21 zoekt, echter als je gewoon je abonnement verlengt krijg je deze melding niet. Nergens dat werd aangegeven dat deze actie niet geldig is. Voorwaarden op de website zijn na bestelling aangepast. Al met al een zeer slechte ervaring eens en nooit weer.
Rogier laseur06-06-2021
10.0
Echt super snelle levering binnen een dag binnen top winkel Bestellen gaat ook heel makkelijk je word super goed op de hoogte gehouden van de levering van je bestelde product alleen maar lof voor deze winkel