Gomibo.be

Bekijk Gomibo.be op Kieskeurig.be. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 0 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Gomibo.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Andre28-06-2021
9.0
Deze web shop heeft een ruime aanbieding van producten retour sturen behoort tot de mogelijk heden, goede uitleg bij de stukjes.
Sander28-06-2021
1.0
1.0
Bestel niet bij Belsimpel op het moment wanneer je iets besteld van Apple (airpods). Het bedrijf doet afstand van de wettelijke termijn van twee jaar en hierdoor heb je slechts één jaar garantie, terwijl de wet luidt dat er twee jaar garantie moet worden gegeven.
K.28-06-2021
9.0
Duidelijke beschrijving van artikel op website, hele snelle levering. Product naar wens!
Schrijf een review en maak kans op € 250,-
Iedere maand twee winnaars. Zit jij erbij?

Schrijf een review en maak kans op € 250,-

Schrijf een review
L. Jindal28-06-2021
10.0
De levering was supersnelwm de prijzen zijn de laatste. Ik ben zeer tevreden.
Marijke28-06-2021
10.0
De Apple Watch 6 red was zeer scherp geprijsd en is zeer snel geleverd (de volgende dag al). Het product bevalt prima.
Herman27-06-2021
8.0
Was opzoek naar een mobieltje zonder abonnement. Prijstechnisch was dat gunstig. Wilde op het fietsje langskomen. Maar voor je weet of hij in Zwolle op voorraad is ben je best wel even aan het zoeken via de site. Niet dus. Bezorging via internet bestelling was netjes. Zet op jullie site dat je niet kunt bellen met een plaatselijke locatie, ook daarna namelijk op de site een rotje gezocht...gewoon vermelden dat dat niet kan ....dan is dat duidelijk
Mama Mo27-06-2021
10.0
We hebben op zaterdagmiddag de telefoon bestelt en op zondagmiddag kwam hij al binnen, keurig in een stevige doos en goed verpakt.
Simpel besteld25-06-2021
9.0
De bestelling was zo gedaan het product prima in orde e de snelheid van levering ook. Zo Simpel dus. Ik zeg doen !
Rob25-06-2021
8.0
Goede prijs en service. Alles eerlijk en op tijd bezorgd. Ook retourneren gaat perfect.
Anna25-06-2021
10.0
Supersnelle levering. Binnen 1 dag bezorgd. En scherpe prijzen. Fijn dat er ook een mogelijkheid bestaat om binnen 30 dagen te retourneren. Maar dat was niet nodig voor de Bose koptelefoon dieik had besteld.
Pawel25-06-2021
10.0
Beste prijs. Goede kwaliteit. Vriendelijke service. Aanbevelen voor goede smartphons en smartwach.
Mar25-06-2021
10.0
Altijd super service bij Belsimpel. Bestelling heel snel binnen en uitstekende prijs.
Gert Warringa25-06-2021
10.0
Snel te bestellen, nette prijs, goede communicatie en snel geleverd. Top! Ik heb hier vaker bestellingen gedaan. Voor mij de eerste keus.
Lidy24-06-2021
9.0
De site viel op door zijn heldere en duidelijke informatie, bestelling werd snel geleverd, zorgvuldige afhandeling. ben erg blij met mijn nieuwe telefoon van belsimpel.
Jasper24-06-2021
10.0
Recent was ik op zoek naar een goede bluetooth speaker voor bij mijn telefoon. Zodoende kwam ik terecht op de site van Belsimpel. Met een paar klikken vond ik wat ik zocht voor een super voordelige prijs, en 't zou ook nog eens de volgende dag worden bezorgd. Dat, terwijl ik in de avond bestelde. Ik gokte er op dat 't niet zou lukken, maar ja hoor! De volgende dag was mijn nieuwe speaker al vrolijke deuntjes aan afspelen. Kort samengevat: Goede prijs/kwaliteit en vlot besteld en bezorgd. Zo zie ik het graag!
Ruben24-06-2021
9.0
Alles prima. Duidelijke website, vlotte levering, niets op aan te merken...
Melanie24-06-2021
9.0
Ik heb bij Belsimpel al enkele mobiele telefoons gekocht en altijd naar volle tevredenheid. Duidelijke website, concurrerende prijzen en makkelijk te bestellen. Goede communicatie over het gehele proces. Keurig verzonden en op tijd geleverd.
Dannykelly24-06-2021
10.0
Duidelijke informatie over het product, het bestelproces en de betaalwijze. Product voldoet aan de verwachtingen.
Jan23-06-2021
10.0
Perfecte service/levering. Ze zeggen wat ze doen én doen wat ze zeggen. Vanaf het begin precies toevoegen waar je bestelling is. En natuurlijk niet te vergeten een prima prijs!!!
Patrick23-06-2021
10.0
Ik heb hier mijn nieuwe smartphone gekocht omdat er voor een goede prijs werd aangeboden. Levering de volgende dag was niet gelukt, na een mailwisseling met Belsimpel is dit zeker naar tevredenheid opgelost. Het product is zoals omschreven en zat goed verpakt. Doos van het product was onbeschadigd en ongeopend en compleet. Op dit moment er blij mee.
Bas23-06-2021
9.0
Ik heb 2 maal een HomePod mini besteld. Concurrerende prijzen (op dat moment de goedkoopste optie in NL), keurig verzonden. Netjes verpakt, geen schade of defecten. Verzonden uit voorraad dus de volgende dag in huis.
Johan23-06-2021
10.0
Snelle levering en goede service. En een scherpe prijs! Veel informatie op de website.
Jarmo Nyström22-06-2021
10.0
Usually when you buy from Sweden you do not get the full range of phones that are available .. So after I found the models I wanted here, I was pleasantly surprised that the shipping went faster than domestic packages as well!
Jan22-06-2021
9.0
Heel goed advies gekregen over de keuze van het toestel. Ook prima geholpen met vragen zoals het overzetten van gegevens van de oude naar de nieuwe telefoon. Aan de telefoon krijg je mensen met verstand van zaken die de tijd voor je nemen geen onzin verhaal vertellen. Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, koop hem bij Belsimpel.
Bas22-06-2021