coolblue.be

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.
Gemiddelde beoordeling
8.6

Deze score is gebaseerd op 158 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Bosmans Kristel01-03-2021
9.0
Via online bedtelling geplaatst. Opzoeken naar juiste produkt wordt goed geleid via bijkomende vragen. Snelle levering en behulpzame en vriendelijke personen.
Geert28-02-2021
9.0
Heel uitgebreid assortiment. Al veel bij Coolblue besteld,nooit problemen mee gehad. Vandaag besteld morgen thuis,wat een luxe.... Doe zo voort !
Gerard28-02-2021
10.0
Levering zoals beloofd was. Product dat 100% meevalt aan een correcte prijs. Wat kan een mens nog meer verlangen? Zeer betrouwbare online shop. Ik raad Collblue aan iedereen aan. Niet twijfelen.
Schrijf een review en maak kans op € 250,-
Iedere maand twee winnaars. Zit jij erbij?

Schrijf een review en maak kans op € 250,-

Schrijf een review
Chantal28-02-2021
10.0
Bestellen was snel en gemakkelijk, ik ontving het product binnen de 24u, top!
Marc28-02-2021
9.0
Reeds jaren en na heel wat artikels aangekocht te hebben bij Coolblue, ben ik nog altijd uiterst tevreden over de geleverde service en het aangeboden materiaal. Ook de website is uitstekend waarbij duidelijk de voor- en eventuele nadelen van een product beschreven worden. Deze beoordeling werd niet geschreven om eventueel een prijs te winnen maar komt recht uit het hart. Marc
Jonathan27-02-2021
10.0
Komt steeds na wat ze beloven superhandige webshop - alles is makkelijk terug te vinden Bij een defect of probleem word je perfect en correct verder geholpen Support is top, super vriendelijk medewerkers
Gina26-02-2021
10.0
Super goed geholpen, zeer snel artikel kunnen afhalen en factuur via mail. Geen minpunten alleen maar voordelen!
Fre26-02-2021
10.0
Alles gemakkelijk te vinden op de site. Bestellen en dag erna ontvangen, super service.
Paul25-02-2021
10.0
Ik had een koffiezet en een soundbar besteld. De levering gebeurde in twee keer via Bpost (2uur tussen elke levering) zodat het zeker de dag na bestelling in huis was. Ik had mijn bedenkingen omdat ik maar 1 coli kreeg maar de klantendienst heeft hier snel op gereageerd en ik kreeg mijn laatste levering tijdig thuis. Top service!
Juliette25-02-2021
10.0
Snelle levering, leuke tips ontvangen over het product en ik ben er heel tevreden mee.
Peggy Happaerts24-02-2021
10.0
Top hoe jullie leveringen plannen je hoeft er geen hele dag voor thuis te zitten 👌
yvette24-02-2021
9.0
zondagavond besteld en maandagmorgen om 10u ontvangen! Top ! je krijgt altijd wat je vraagt en zoals het beschreven staat
hilde van hecke24-02-2021
10.0
alles tiptop in orde,alles was volledig naar wens.dank u wel voor de service
David24-02-2021
2.0
2.0
Zeer slechte afhandeling. Ik krijg mijn geld pas na een maand terug. Heb mijn bestelling ge-anuleerd omdat het nooit aan was gekomen. Ik koos voor Coolblue omdat ik dacht dat ze een goede klanten service hadden (mooi niet dus). 25 jan iets besteld. en krijg vandaag de mail dat ik over 3 dagen mijn geld terug krijg............ Al was dat me 5 dagen geleden over de telefoon ook verteld door Coolblue. Jammer!
Sven Blanchet24-02-2021
10.0
Het valt mij steeds op hoe vriendelijk en behulpzaam de verkopers zijn in de shop. Het moet daar een fijne werkplaats zijn. Dat is niet evident.
Peter23-02-2021
10.0
Altijd snel geleverd en als je in de winkel langs gaat, helpen ze je vriendelijk en op een deskundige manier.
Nick23-02-2021
8.0
je kunt laat tot laat op de dag bestellen en toch wordt het de volgende dag alreeds geleverd zelfs op een zondag, indien je verkiest kun je het pakje zelf ophalen en kun je het enkele momente na de bestelling alreeds gaan ophalen
Dani23-02-2021
9.0
Ik ben inmiddels al een hele tijd vaste klant bij CoolBlue en ben altijd zeer tevreden. Deze keer liep het even fout met de bestelling door een computerprobleempje. Maar de klantendienst heeft dit netjes en vriendelijk opgelost. TOP
Katrien23-02-2021
10.0
Ik ben zaterdagavond in de winkel van Zaventem geweest waar ze me heel gedienstig uitleg hebben gegeven maar helaas was mijn horloge niet voorradig in de winkel zelf. Ik heb deze dus via de site besteld en de volgende dag rond de middag had ik deze al, super service dus !!
Katrien23-02-2021
Joost23-02-2021
10.0
Veruit de beste prijs voor de beamer die ik graag wilde, zeer overzichtelijke site. Prima communicatie over het moment van leveren, zowel dag en tijd. Alle afspraken stipt nagekomen en nette levering, correct te woord gestaan door de chauffeur. Top prestatie Coolblue.
Frank Colman22-02-2021
9.0
Super vlotte levering van het bestelde product (printer). Duidelijke communicatie via mail.
Nico22-02-2021
8.0
Alles werd vlot geleverd. De levering kwam zelfs sneller dan verwacht. De stukken zaten mooi ingepakt en alles was volledig.
Hannes22-02-2021
10.0
Coolblue is snel en gebruiks- en klantvriendelijk. Een echte meerwaarde bij Coolblue is "Coolblue's keuze", waardoor je snel ziet wat het beste product is voor jouw budget!
maurissen22-02-2021
10.0
De webshop is duidelijk en gemakkelijk. De vergelijkfunctie is eveneens interessant en de product omschrijving helpt om een keuze te maken.