coolblue.be

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.
8.6(158)
Gemiddelde beoordeling
8.6

Deze score is gebaseerd op 158 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Emeline21-09-2022
10.0
Altijd een vlotte levering en een goede service. De producten zijn ook altijd geleverd zoals omschreven op de website, zeer blij van Coolblue, doe zo verder!
Nicole20-09-2022
9.0
Wij bestelden een grasmachine en de volgende dag bracht de postbode onze bestelling. Een vlugge correcte levering! Voor herhaling vatbaar! Top service.
Brecht20-09-2022
10.0
Snelle levering + tips na levering voor het gebruik er van. Top! Wat wel jammer is dat als je het product opzoekt op het internet je soms meer informatie bekomt dan op de site van cool blue.
Schrijf een review en maak kans op € 250,-
Iedere maand twee winnaars. Zit jij erbij?

Schrijf een review en maak kans op € 250,-

Schrijf een review
Pieter19-09-2022
9.0
Aangename winkel, met gezellige zithoek of tafel, waar je rustig je beurt kan afwachten, bij een lekkere kop koffie. Ook heel vriendelijke bediening.
Patrick19-09-2022
10.0
Perfecte communicatie, levering was top door twee jonge kerels met de glimlach. Kan Coolblue sterk aanbevelen!!
Karin19-09-2022
10.0
Gratis levering. Op tijd geleverd zoals gevraagd. Goed ingepakt. Super vriendelijke bezorger.
Bruno19-09-2022
10.0
Het artikel was makkelijk terug te vinden op de website. het pakje was snel geleverd op de beloofde dag. de prijs was ook de correcte prijs.
Fieke19-09-2022
1.0
Ongelofelijk ontevreden Vandaag besteld, morgen geleverd? Zelf 2 keer contact moeten opnemen, 2 keer thuis gebleven voor de levering,…
Anja18-09-2022
10.0
Gemakkelijk ook voor de keuze te maken geven hun beste keuze en vlugge bediening
MarcDS18-09-2022
9.0
Veel informatie betreffende het product, ook het gebruik 'vergelijk' is zeer handig.
Fredien Morel18-09-2022
10.0
Perfect op tijd geleverd- en geïnstalleerd. Fijne en vriendelijke medewerkers! Coolblue is een aanrader en volgende grote aankoop doe I’d zeker bij Coolblue!
Bart16-09-2022
1.0
Als je telefonisch contact opneemt, 30 minuten wachten voor je iemand aan de telefoon krijgt. Als je dan uw vraag stelt, verbreken ze de lijn. Slechte service.
Sander16-09-2022
10.0
Alles makkelijk besteld via de webshop en direct afgerekend. Dag erna netjes geleverd. Naargelang de grootte van het pakket komen ze het leveren met een fietskar. Die laten dan nog een kwartier op voorhand weten wanneer ze er zullen zijn. Heel moedig van die mensen als ze door het slechte weer moeten.
Bram15-09-2022
9.0
Makkelijke site, snel geleverd, megagoeie garantiepolicy en goede prijzen. Tot hiertoe énorm tevreden over coolblue
RVW15-09-2022
8.0
Coolblue is een shop waar je snel en klantvriendelijk bedient wordt, onlangs een probleempje met een aangekocht item en werd onmiddellijk vervangen zonder poespas. Proficiat Coolblue doe zo verder
Bos15-09-2022
8.0
Coolblue is een heel degelijke online webshop. Ruim aanbod, hoog gebruiksgemak, erg betrouwbaar en goede service. Klein puntje van kritiek. De levertermijnen zijn niet altijd exact. Op zich geen probleem, maar heb al meegemaakt dat er "vanavond besteld, morgen in huis" bij het product stond en dat ik er toch enkele dagen op moest wachten. Geen ramp, maar soms bestel je iets omdat je het juist dan nodig hebt. Op zo'n moment is het handig dat de fysieke winkels nog bestaan.
jan wauters14-09-2022
9.0
duidelijke website en producten op tijd geleverd. Fiets koerier is zeer stipt en heeft een bericht achtergelaten wanneer hij aankomt
Van Wert Timmy14-09-2022
1.0
Er stond bij aankoop: vandaag besteld, morgen geleverd. Vandaag nog steeds geen levering of track and trace van Bpost. Was een cado voor voor mijn vrouw haar verjaardag. Waar blijft mijn pakje!
niels14-09-2022
10.0
coolblue heeft een ruim assortiment en snelle levering je kan er alles vinden van elektronica
Jessie13-09-2022
9.0
Bij het binnenkomen in de winkel werd ik onmiddellijk verwelkomd en werd me gevraagd waarvoor ik kwam. De reservatie van mijn product gebeurde online en ik kwam het product afhalen in de winkel. Mijn naam kwam op het scherm en een verkoper kwam me halen. Hij ging het gereserveerde product onmiddellijk halen en ik kon het product afrekenen (vooraf betaling online was dus niet nodig). Eventueel nog aan de klant vragen of er nog uitleg gewenst is bij het product. Maar verder niks op aan te merken!
Katty13-09-2022
9.0
Zeer grote keuze aan producten. Snelle levering. Prijs kwaliteit meer dan ok. Vriendelijke klantendienst. jkortom ullie zijn toppers. Stellen alles in het werk zelfs op zondag om de klanten te helpen.
Koen13-09-2022
7.0
7.0
Qua aankoop zeer goed en snel; dienst na verkoop vind ik niet goed (traag, weinig informatie, slechte communicatie).
Tristan13-09-2022
10.0
Er is steeds een grote keuze met veel informatie. De levering gebeurd ook snel en correct.
Willy13-09-2022
10.0
Online besteld en in de shop (Hasselt) afgehaald. Alles correct en zeer vriendelijk afgeleverd. Waarom online, zo kan je op gemak jou keuze bepalen en waarom afhalen in de shop. Zo kan je fysiek eens kijken naar andere toestellen in werkelijkheid.
Rhiana13-09-2022
10.0
Zeer makkelijk in gebruik. Goeie klantenservice indien nodig. Leveren altijd aan mooie prijzen en mooi op tijd