coolblue.be
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.
8.6(158)
Gemiddelde beoordeling
8.6
Deze score is gebaseerd op 158 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Reviewscore10.0
Superservice. Goed klantencontact en onmiddellijke oplossing. Mocht elke onderneming zo werken als jullie zou de wereld al een stuk idealer zijn :-)
Reviewscore8.0
Sinds ik bestolen werd door een andere webshop met een blauw bol, tracht ik eerst te bestellen bij Coolbue.
En het bevalt me prima!
Reviewscore10.0
Super service. Vlotte levering. Doen niet moeilijk over retours. Top wat betreft online Shopping.
Reviewscore10.0
Overzichtelijke website met goed geprijsde artikelen die snel en milieuvriendelijk geleverd worden met een fietskoerier.
Fantastisch!
Reviewscore10.0
Altijd kwaliteitsvolle producten en een snelle levering.
Ze zijn ook altijd heel klantvriendelijk.
Alleen nog maar goede ervaringen gehad.
Reviewscore1.0
Op 02/11/22 besteld ik een externe harde schijf 1TB (144€), ging dag nadien geleverd worden… 1 dag vertraging want “het was druk bij bpost”…
Op vrijdag 04/11/22 de postbode en de deur die me vertelde dat het pakket LEEG was !!! Ik neem dus een paar foto’s als bewijs… hij vertelt me ook dat ik beter het pakket weigert… op zich logisch want mijn product is niet in het pakketje en is duidelijk open gedaan…
04/11/22 naar klantendienst bellen, leg probleem uit… medewerker ( een zeker Eva) zet me in wacht omdat ze informaties moest vragen…
Na 5min is terug met deze uitleg “ de zaak is nu in onderzoek… WACHT 10 DAGEN en als ik van hun niets gehoord moet ik ZELF TERUG BELLEN!!!! WTF !!!
En ik had beter het pakketje niet geweigerd ?!? Welke bewijs heb ik dan als ik een LEGE PAKKETJE aanvaard????
Ik antwoord dat niet mijn probleem is,
Als een probleem tussen Coolblue en bpost ontstaan is dan moet ze onderling regelen… ik heb totaal niets mee te maken niet waar?
Dus ik als KLANT en MIJN GELD wordt gegijzeld voor minimum 10 DAGEN!!!
“Ze kon niets aandoen want het is de procedure “
Een echte schande !!! En het strafste is dat ik ZELF moet achter lopen ondanks het feit dat ik niets mee te maken heeft.
Ik zal vandaag ook klacht indien bij de consument ombudsdienst.
Reviewscore7.0
Communicatief en hulpvaardig.
Dich sommige zaken kunnen beter, zoals de levering en plaatsung van witgoed.
Soms erg onduidelijk, weinig transparantie.
Reviewscore10.0
Levering volledig volgens afspraak. Toestel voldoet ook aan onze verwachting. Eenvoudige bediening.
Reviewscore9.0
Heel goede service, altijd even vriendelijk klantenservice , gewoon niks op aan te merken
Reviewscore10.0
Super online store, betrouwbare info, voordelige prijzen, en altijd een vlotte en correcte service
Reviewscore10.0
Ik ben Zeer tevreden! zeer snelle levering! vriendelijke en goed geholpen klantendienst!!
Gemakkelijk en dadelijke levering
Gemakkelijk en dadelijke levering. TOP
Reviewscore10.0
Online bestelling gedaan, correct en netjes geleverd
Ook over een retour wordt niet moeilijk gedaan
Zeer tevreden klant hier
Reviewscore8.0
Mijn pakket werd zeer snel geleverd. Alles was in orde. Heel blij met lijn aankoop. Duidelijke site.
Reviewscore9.0
mooieaanbieding enomschrijving van het product,makkelijk te monteren ,levering helemaal correct zoals aangegeven
Reviewscore9.0
Steeds duidelijk omschrijving van het product. Gratis levering en daags nadien thuis.
site is gebruiksvriendelijk
goede prijs cfr de specificaties
Degelijk verpakt
Levertermijn zoals gewenst
Reviewscore8.0
Goeie service, veel uitleg. Wel spijtig dat de site vermeld dat je met ecochecques kan betalen terwijl dit voor dit artikel niet mogelijk is.
Reviewscore9.0
heel gemakkelijk om te zoeken, bestellen, betalen en komt snel geleverd. Ook heel blij met de 2de kansjes: dingen in de originele verpakking die mensen terug gestuurd hebben en dus verkopen ze die voordeliger.
Reviewscore9.0
Ontzettend snel geleverd, zelfs op een zondagnamiddag besteld en de maandagochtend al bij mij
Reviewscore10.0
Levering was zeer vlot. 'S avonds besteld, en de middag erop geleverd. Vriendelijke dame bij levering.
Reviewscore10.0
Gemakkelijk te gebruiken site, ruim aanbod met goed te vergelijken producten en heel vlotte levering
Reviewscore9.0
Prachtige winkel, voor de eerste maal bezocht. Jammer dat deze gelegen is aan de andere kant van Gent voor ons. Héél vriendelijk winkelpersoneel.
Reviewscore10.0
Goedkoopste prijs en dan nog een extra korting van 5 euro op mijn aankoop , mooi meegenomen , vriendelijk personeel en perfecte afhandeling , Toppie! doe zo verder
Reviewscore9.0
product gereserveerd en volgende dag opgehaald in de winkel hier kortbij. leuk dat je ook in de winkel kunt betalen.
factuur en ook garantie bewijs op email super handig