coolblue.be
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.
Gemiddelde beoordeling
8.6
Deze score is gebaseerd op 158 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Reviewscore10.0
goede prijs en snelle en correct uitgevoerde leveringsafspraken
Reviewscore10.0
Coolblue is mijn favoriete site voor elektronica (computers, tablet, laptop, ...). Dit omdat ze altijd een zeer goede beschrijving van de producten weergeven.
Een enorm voordeel, wat veel andere webshops niet hebben, zijn de geavanceerde filters. Je kunt precies aanduiden wat je verwacht en je krijgt altijd het gewenste product.
Ik ben nog nooit teleurgesteld geworden van een aankoop bij Coolblue. Moest er toch ooit iets zijn, heb je altijd het gratis retourneren!
Deze review werd me gevraagd na het aankopen vaan een PS5 game. Ik had deze oorspronkelijk gepreorderd bij een andere shop, maar Coolblue was én goedkoper én beloofde dat de preorder op de releasedag aankomt (gelukkig zat het bij de post ook mee en was dit het geval).
Reviewscore9.0
Overzichtelijke webshop, Veel uitleg met reviews erbij. Goed kunnen vergelijken tussen meerdere items waarover ik aan het twijfelen was. en een ingebouwde Ai assistent die best wel correct en duidelijk op de vragen antwoord.
Reviewscore9.0
‘s avonds besteld en de volgende ochtend geleverd. De leverancier heeft het wel niet aangeboden bij ons op het afleveradres maar direct in een box gestopt. Dit was wel wat jammer omdat het een ruiltoestel was om bij een eindklant te depaneren. Die man is niet echt mobiel waardoor ikzelf dan toch het toestel mogen gaan ophalen ben en er een halve dag aan verloren ben. Iets wat is zo makkelijk kon zijn en in 10min opgelost. Die afleverfirma’s begrijpen het soms echt niet maar daar kan coolblue niets aan doen.
Reviewscore10.0
Zeer snelle levering zoals beloofd en duidelijke opvolgin via 'de tracker'. Zeer stevig en mooi verpakt & zelfs een mail met extra tips over het product.
Reviewscore4.0
naverkoop in gebreke. geen gratis extra batterij (zoals vermeld) bij steelstofzuiger Samsung. Clientendienst laten mij aan mijn lot over. Geven url-link door van fabrikant die niet meer geldig is
Reviewscore10.0
Het product doet wat het moet doen en het was gemakkelijk te installeren
Reviewscore4.0
Vandaag besteld en morgen thuis🤔
Na 4dgn besteld,nog niets
Reviewscore10.0
‘S avonds besteld en de dag erna meteen de bestelling kunnen gaan afhalen in de winkel. Terwijl het overal anders uitverkocht was. Alles ging heel vlot.
Ze waren zeer behulpzaam aan de service waar ik mijn nieuwe gsm kon afhalen en het bestelde beschermglas er werd op gezet.
Reviewscore9.0
Het bestelde artikel is zoals omschreven en de levertijd is zoals ze beloofd hadden alles perfect.
Ik kan deze site alleen maar aanraden volgens mijn bevindingen
Reviewscore5.0
aankoop en levering liep vlot, jammer dat ik een extra bandje moest aanschaffen dat wel in mijn maat is. standaard verpakking S-XXL maar ik heb bandje XXXl nodig. een extra kost van 40€ en moest ik via concurrentie aanschaffen.
Reviewscore10.0
Correcte prijs, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Reviewscore10.0
vooreerst een zeer mooie winkel in Schoten. Ben snel en vriendelijk geholpen. Bij het inladen was er direct iemand om mij te helpen.
Reviewscore10.0
Moeten bellen naar de klantenservice, meteen geholpen, super vriendelijk en mega snelle levering
Reviewscore10.0
enorm snel en zeer goed verpakt geen min puntje te bespreken
Reviewscore10.0
Top service - s'avonds besteld, de volgende dag in de voormiddag al geleverd.
Reviewscore1.0
Heb bestelling gedaan 10april tv + suround met aansluiting door coolbleu tv geleverd zonder suround tot op de drempel 2dagen later zou de suround geleverd worden heb eenmailtje gehad dat ze me gemist hadden
Ik heb de bestelwagen van coolbleu zien passeren bij mij thuis de bezorger zou een foto van de voordeur getrokken hebben maar niet aangebeld
Ik veronderstel dat hij gebeld heeft naar mijn gsm maar nrs die ik niet ken neem ik niet op ze hebben het leveringsuur meermaals veranderd ???
Nu zou de levering 21 april zijn hoop ik
Zeer snelle afhandeling
Reviewscore10.0
Mijn pakketje zat vast door de staking bij bpost en ik vreesde het ergste. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice van Coolblue en ben daar heel vriendelijk geholpen. Ze namen mijn zorgen weg en tot mijn verbazing werd het pakketje gisteren al geleverd. Minimale vertraging ondanks de moeilijke omstandigheden. Super gedaan!
Reviewscore9.0
Prima dienst. Gepaste informatie bij bestelling. Op tijd. Vlotte communicatie bij levering.
Reviewscore10.0
Heel tevreden correcte verkoop en snelle levering
Bedankt mvg dorine
Reviewscore9.0
Bestelling goed ontvangen. Zeer vriendelijke persoon die heeft geleverd. Apparaat werk zeer goed.
Reviewscore10.0
Voor dure stukken is er geen betere service dan coolblue …altijd in orde en met de meeste service…..top
Reviewscore2.0
Niet geleverd omdat BPost staakt. Staat op alle nieuwssites. Toch met BPost verzonden.
Reviewscore9.0
Zéér gebruiksvriendelijk en humoristisch !