coolblue.be

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.
Gemiddelde beoordeling
8.6

Deze score is gebaseerd op 158 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Peter dB29-03-2021
9.0
Super service. De dag na bestelling is het product al aangekomen....desondanks de zogezegde drukte in de pakjes verdeelcentrums.... Product was zeer goed omschreven Top!
Peter29-03-2021
10.0
Om 21.00 u besteld. Volgende morgen geleverd. Super snel. Eenvoudige website. Geen rompslomp. Super betrouwbaar.
Heidi29-03-2021
9.0
Zeer overzichtelijke site, voldoende uitleg over de producten, snel besteld en super snel geleverd.
Schrijf een review en maak kans op € 250,-
Iedere maand twee winnaars. Zit jij erbij?

Schrijf een review en maak kans op € 250,-

Schrijf een review
Annette29-03-2021
9.0
zeer overzichtelijke site en veel keus aan producten. Een groot assortiment waar je zeker je ding kan vinden.
Kelly29-03-2021
10.0
Betrouwbaar, snelle levering, super vriendelijke bediening toen de website plat lag. Levering netjes ingepakt.
Jennifer Pauwels29-03-2021
10.0
De levering is zeer vlot verlopen. Leveraars waren zeer klant vriendelijk en efficiënt Zeker aan te raden
Anne F.28-03-2021
8.0
Bijzonder goede productvergelijking/ klantenservice. Snelle correcte levering.
Nele28-03-2021
9.0
Snel en correct geholpen, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg op de website
Els7428-03-2021
10.0
Coolblue heeft veel keuze en goede prijzen, website is duidelijk en makkelijk in gebruik. Snelle levering en goed product. Een aanrader!
Marnix Van Ghendt28-03-2021
10.0
Gebruiksvriendelijke website, interessante reviews, komen afspraken na (levering, garantie...) Nog nooit problemen gehad met Coolblue!
Alain28-03-2021
10.0
'Besteld voor 23:59,'s anderendaags geleverd' is geen loze slogan. Zo kon ik snel aan de slag met het aangekochte artikel.
Christiaan28-03-2021
10.0
De bestelling was vlug en stipt en de levering per fiets is sympathieke ecologische oplossing. Ook de SMSjes, met de laatste een kwartier op voorhand maakt het handig om het pakket in ontvangst te nemen.
Van Maelsaeke Philippe28-03-2021
9.0
De site is gebruiksvriendelijk. De levering was stipt en in orde. De leveranier was heel vriendelijk en gaf goede uitleg over het gebruik en plaatsen van het toestel.
René27-03-2021
10.0
Bestelling was heel eenvoudig. Betaling idem. Levering verliep snel en vlekkeloos.
flitser27-03-2021
5.0
5.0
service is heel goed maar prijzen zijn hoger aan het worden dan vergelijkbare sites
Thomas Hottlet27-03-2021
9.0
Goede SAV. Maw, telefonisch gemakkelijk berijkbaar. Duidelijke communicatie etc.
Stijn27-03-2021
10.0
Zoals altijd topservice van coolblue ! 'S avonds besteld, de volgende ochtend al thuis!
Smets H27-03-2021
9.0
goede uitleg van het product , vlotte bestelling snelle levering vriendelijkheid van leverancier
Van Rompuy J.27-03-2021
8.0
Breed gamma, faire prijzen en leuke communicatie. De levering is snel en wordt goed opgevolgd en gecommuniceerd. Een keer een koppige weigering op mijn macbook gekregen bij het betalen, kost een ster. En ik merk wel eens dat de accessoires ofwel niet worden aangeboden, ofwel maar beperkt in de tijd, dat is qua service ook een ster minder. Ik bestel uitsluitend op de Belgische Coolblue om terdege van de garantie te kunnen genieten, maar tot op heden nog niet nodig gehad.
Ronny27-03-2021
10.0
Makelijk besteld en super snel geleverd. 7uur savonds besteld en smorgens om 10 uur geleverd. Alles op en top naar wens.
karin27-03-2021
10.0
Duidelijke site ,snelle levering en vriendelijk. Reeds vele malen besteld en van plan dit nog te doen.
Gert27-03-2021
10.0
Zeer duidelijke site met, vooral, een goede zoekfunctie. Er is ook voldoende keuze. verder was de extra info over het product een extra argument om tot aankoop over te gaan.
Andreas26-03-2021
7.0
7.0
The shop is prompt and all that one can expect from an online reseller. I used them for this order due to a lower price than competitors. That is the only reason I use big brands like this. However, I normally do not order from CoolBlue due to the shipping. They use BPost to ship and our packages have a hard time arriving with BPost. Otherwise a good seller.
Marc25-03-2021
10.0
Duidelijke en gebruiksvriendelijke website, competitieve prijzen en snelle levering
Anja25-03-2021
10.0
Al meermaals bij Coolblue besteld. Steeds super tevreden! Groot aanbod, goede prijzen , geweldig vriendelijk en bekwaam personeel! Zeer overzichtelijke online shop. Ze leveren zelfs ook met de fiets en de pakketten in milieu -vriendelijke verpakking , dus ecologisch verantwoord. Top winkel !