coolblue.be
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.
Gemiddelde beoordeling
8.6
Deze score is gebaseerd op 158 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor coolblue.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Reviewscore8.0
Zeer goede service vanwege het spoedig leveren en installeren van de bestelde producten
Reviewscore10.0
Ruime keuze. Online besteld en afgehaald in Zaventem. Vriendelijke ontvangst. En de verkoper wees er speciaal op dat het toestel binnen de 30 dagen mag teruggebracht worden indien in het niet voldoet aan de verwachtingen. Dat is pas klantvriendelijkheid.
Reviewscore10.0
2de kansprodukt. Duidelijke omschrijving. In prima staat en supersnel geleverd.
Reviewscore10.0
Coolblue heeft een duidelijke website, ze geven informatie die je helpt om een keuze te maken tussen vergelijkbare producten. En het is de enige webshop die altijd leveren op de dag die ze op het moment van bestelling beloven.
Reviewscore10.0
Het gekochte product beantwoordt perfect aan de informatie op de site. We kiezen voor Coolblue voor de top kwaliteit.
Reviewscore10.0
Top product, eerlijke prijs. Leuk om product op een zondag af te halen in de winkel terwijl die online out of stock was.
Reviewscore10.0
Zowel de online-bestelling van mijn TV-box als de levering in het Bpost-afhaalpunt verliepen heel vlot! De keuze uit het uitgebreide assortiment wordt aanzienlijk vergemakkelijkt door het "Cool Blue's keuze voor een ..."- label. Dankzij dit label weet je jezelf als leek eveneens verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Reviewscore10.0
Bedankt voor snelle levering. Maandag middag besteld, dinsdag middag geleverd, super snel. Vriendelijke chauffeur alles dik in orde!
Reviewscore9.0
prijs-kwaliteit, snelle levering, goede levering. handige applicatie. duidelijk
Reviewscore10.0
Goede uitleg op de website, dit vergemakkelijkt het maken van een keuze.
Het pakket kwam op het beloofde moment toe!
Reviewscore10.0
Je kan makkelijk u produkt vergelijken, zo zie je wat het best bij u past. Suggesties voor bij produkten en uiteraard een hele snelle levering. Achteraf nog een mail met hoe je u produkt het best kunt gebruiken voor een lange levensduur, super.
Reviewscore10.0
Bij coolblue heb je een enorm grote keuze, een goede prijs; snelle levering en een fantastische service. Voor mij een top winkel !
Reviewscore10.0
Grote keus aan betaalbare prijs met een super snelle keurig verpakte verzending !
Reviewscore8.0
Eerlijke, snelle en correcte bezorging.
Goede omschrijving van de producten, voordelen en nadelen. Makkelijke website om te gebruiken en indien er iets niet correct is, assisteren ze je ook snel en op een correcte manier.
Reviewscore10.0
Altijd snelle en correcte levering: milieuvriendelijk met de fiets en met handtekening voor extra zekerheid.
Reviewscore10.0
Vrijdag besteld en zaterdag reeds mooi en goed verpakt geleverd. Website met goede zoekfunctie en eenvoudig te bestellen en betalen.
Reviewscore10.0
In de namiddag mijn nieuwe televisie besteld en 's anderendaags in de namiddag door een heel vriendelijke chauffeur thuis afgeleverd met alle nodige info voor de installatie. Fantastische service noem ik dat.
Reviewscore9.0
De verkoper moest juist afrekenen, vermits ik het online besteld had en daar ging ophalen. Hij was heel vriendelijk en goedlachs! Elke keer ik contact heb met Coolblue, valt dit "hardstikke mee".
Hij gaf ook aan niet veel van fotografie te kennen, maar er liepen genoeg collega's rond die er wel weet van hadden.
Top!
Reviewscore1.0
Slecht voorraadbeheer. Product besteld en betaald. Geannuleerd door verkoper. Dan 5 dagen moeten wachten op geld. Geen alternatief geboden. Waardeloos
Reviewscore10.0
eenvoudig bestellen, snel betalen, correct geleverd.
Als bedrijfsaccount ook zeer duidelijk factuur ontvangen. Zeer tevreden !
Reviewscore10.0
Fantastische service zoals altijd.
Bezorging de dag na bestellen, fijn om hierop te kunnen vertrouwen wanneer je op reis vertrekt en last minute nog iets nodig hebt!
In het verleden ook al regelmatig bestellingen geplaatst bij Coolblue en was aangenaam verrast van hun levering met fiets. Fijn om te weten dat ze de CO2 uitstoot zo beperkt mogelijk proberen te houden!
Reviewscore10.0
Snelle en correcte levering. Aanbod is voldoende groot. Duidelijke info over het product.
Snelle en correcte levering van een Mp 3 speler Sony 8 gb zeer goed produkt
Reviewscore2.0
Levering loopt nu al 2 weken uit. En normaal zou die de dag nadien geleverd worden. Nu nog kijken of de gratis hoes erbij zit anders mag ik daar ook al eens voor mailen
Reviewscore9.0
GSM 's avonds besteld en de volgende dag opgehaald in de winkel. Alles perfect verlopen