Betersport.nl

Wij zijn Betersport, ruim 15 jaar online aanbieder van vele sportartikelen. Wij geloven dat elke (thuis)sporter zijn of haar persoonlijke doelen kan halen met de juiste materialen en een steuntje in de rug door persoonlijke gebruiks- en trainingstips. Want persoonlijke doelen heeft iedereen, zelfs als je denkt dat je er (nog) geen hebt. Met onze unieke, eigen merken hebben wij zelf de touwtjes in handen als het gaat om design en kwaliteit. En dan hebben we het niet over battle ropes of springtouwen, maar over de figuurlijke touwtjes. Je kent ze wel. Daarmee blijven we werken aan een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor sporters van verschillende niveaus, met verschillende wensen en met een verschillend budget. We willen niet opscheppen, maar we hebben écht voor ieder wat wils. En omdat wij hart hebben voor elke (thuis)sporter, helpen we je graag op weg met persoonlijk advies, starttips en een trainingsplan. Met ruim 40 sportieve collega’s doen er alles aan om samen met jou het sportartikel van je dromen te vinden, een persoonlijk trainingsprogramma voor je te maken of te zorgen dat jouw nieuwe aanwinst zo snel mogelijk bij je voor de deur staat.
Gemiddelde beoordeling
4.6

Deze score is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Betersport.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

M Jansen16-02-2019
1.0
Op de site een artikel besteld dat op voorraad stond, dus ik was geduldig aan het wachten na een week nogsteeds niets gehoord wel al was de betaling meteen afgeschreven, contact gezocht met de klantenservice "sorry mevrouw uw product komt pas over een week in ons bezit, dan wordt het zo snel mogelijk verstuurd. gelukkig is de week kort ;)" kreeg ik als antwoord op mijn vraag goed, na 2 weken nog niets ontvangen weer contact met de klanten service "uw artikel komt pas half maart binnen..." terug betaling aangevraagd wat overigens ook nog 10 werkdagen duurt en elders besteld. wat een raar systeem! nooit meer.
alexander16-02-2019
9.0
keurig garantiebeleid en een uitstekende service artikel kapot , binnen een week nieuw in huis zonder extra kosten
Willem25-01-2019
4.0
4.0
Via Betersport een Focus Sanator crosstrainer gekocht. Bestelling vlot verwerkt en geleverd. Niets mis mee. Bij het in elkaar zetten ontbraken twee onderdelen die niet meegeleverd waren. Een probleem kon ik zelf oplossen. Het andere probleem, ontbreken van een geleide wiel met behuizing, vergde wat meer inspanning. Uiteindelijk na het invullen van formulieren en bellen is dit geleverd. Gemonteerd. Klaar voor gebruik zou je denken. Niet dus. De rechter zijde loopt van zijn geleide rails af. Gebeld en advies gekregen en dit advies uitgevoerd. Maar is niet de oplossing. Wachten is nu op een telefoontje van de monteur wanneer deze langs kan komen om de problemen op te lossen als ze oplosbaar zijn want dat moet ik nog zien. Voorlopig is deze nieuwe Focus buiten gebruik De afloop zal ik ook vermelden in een review via Kieskeurig.
Schrijf een review en maak kans op € 250,-
Iedere maand twee winnaars. Zit jij erbij?

Schrijf een review en maak kans op € 250,-

Schrijf een review
Wim C.23-01-2019
10.0
Betersport heeft een heel breed assortiment en voor elk wat wils. Tevens een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb gebruik moeten maken van hun service en deze is echt top! Als ik nog sportapparatuur nodig heb, is er maar één winkel voor mij en dat is Betersport.
Karel17-01-2019
10.0
Prima kwaliteit. Op de fiets zit een eenvoudige computer die geen hartslag meet. Dat wilde ik ook, dus heb ik later een bijpassende computer met hartslagmeter gekocht. De borstband gaf echter pas na ca 5 minuten signaal door dat werd weergegeven. Na zeer deskundig en vriendelijk contact met de service afdeling kreeg ik snel een nieuwe borstband.
Fringu11-01-2019
9.0
Zeer goede en snelle reactie op klacht. Geen geklungel met terugsturen van defect onderdeel
Jan Rentmeester11-01-2019
10.0
Ik heb 4 jaar geleden een Focus loopband gekocht bij betershop.nl. Tijdens het sporten is de veiligheidssleutel gevallen en een onderdeel ervan kwijtgeraakt. Gebeld naar de helpdesk en na het sturen van een foto wist men direkt om welk onderdeel het ging. Ondanks dat de garantie al was verlopen kreeg ik het ontbrekende onderdeel enkele dagen later GRATIS thuis bezorgd. Complimenten voor de medewerker van de helpdesk én de service.
Erik Scrayen10-01-2019
10.0
Eerder bij toeval kwam ik op de site van Betersport.nl uit toen ik op zoek was naar een degelijke spinningfiets. De info die ik op deze site kon vinden was zo overzichtelijk en duidelijk dat ik meteen mijn zoektocht naar een andere site gestopt ben. Ik vond ook, dankzij de info, de spinningfiets die het best geschikt was voor mijn doelstelling. Bestellen ging eenvoudig en de levering gebeurde op de beloofde dag (dit was omwille van de eindejaarsfeesten niet de volgende dag maar ook dat stond vooraf duidelijk op de site). De montage van het toestel was heel eenvoudig (en ik ben echt geen handige Harry) via de meegestuurde handleiding en na het lezen van het (ook al) meegestuurde boekje “goed van start” kon ik aan mijn eerste training beginnen! Indien er een enquête zou volgen met de vraag: “hoe groot acht u de kans dat u betersport.nl zou aanraden bij uw vrienden” zal ik zeker antwoorden met een dikke 10 en “ontzettend groot”!
Ton Langelaan03-01-2019
10.0
Na het installeren van de Focus Fitness Unit 6 bleek na een paar oefeningen dat ik een kabel verkeerd had bevestigd waardoor het omhulsel was afgestript. Bij navraag of ik een nieuwe kon kopen, het was immers mijn eigen fout, kreeg ik zonder probleem, en kosten, een nieuwe opgestuurd. Perfect.
Peter03-01-2019
10.0
Wij hebben een zestal fitnesstoestellen besteld bij betersport.nl Enkele van deze apparaten zijn we ze eerst gaan testen in hun showroom, waardoor onze keuze gemakkelijker werd. Alle toestellen werden snel aan huis geleverd en we werden goed op de hoogte gehouden over het verloop van de levering. Zowel de klantendienst, technische dienst, verkoopdienst als het ontvangst in de winkel zelf is bijzonder vriendelijk en klantgericht. Bij één toestel bleek een fout in het frame te zitten. Na contact met hun klantendienst en technische dienst, werd ons zonder probleem een nieuw toestel opgestuurd en het eerste toestel opgehaald, met eveneens de nodige voorstellen om ons ongemak te versoepelen. Echter na montage van het tweede toestel, bleek het om een productiefout in het toestel te gaan. We mochten zonder probleem een ander toestel uitkiezen en ook dit werd zonder problemen opgestuurd. Alle communicatie over deze problemen gebeurde snel en correct via mail of via telefoon. Samengevat zin we zeer tevreden over deze firma.
rick27-12-2018
1.0
In juni een grip lat bar besteld bij betersport. Binnen 4 dagen leverbaar. Vrij snel ontving ik een mail dat het product niet op voorraad is en ik 1,5 maand zal moeten wachten op mijn bestelling. Zo'n 4 maanden later nog steeds niets ontvangen, geen product, geen bericht. Aan de bel getrokken bij de klantenservice. Het product is nog steeds niet op voorraad. Ik zou nog 1 maand moeten wachten. In middels is alweer 2 maanden verstreken en wederom: geen product en geen bericht ontvangen. Heb Betersport nu nog 1 week gegeven om te leveren. Een half jaar levertijd lijkt mij ruim voldoende, maar ik heb weinig hoop dat mijn bestelling ooit geleverd wordt.
Tiny21-12-2018
9.0
De aanschaf van een fitbike hebben wij niet online gedaan, maar zijn naar de vestiging in Panningen gereden. Daar zijn wij zeer vriendelijk maar zeer zeker zeer deskundig geholpen. Na een goede uitleg en advies zijn overgegaan tot aanschaf van de fitbike. Beloofd was dat wij de volgende dag de fiets in huis zouden hebben. En inderdaad de volgende dag is de fiets keurig afgeleverd. Ons bezoek gaf ons veel vertrouwen. En dat vertrouwen is door Betersport.nl waargemaakt.
Sijll19-12-2018
9.0
Duidelijke communicatie. Goed product geleverd. Prettige manier van communiceren.
Anna18-12-2018
10.0
Zadel afgebroken ( Binnen de garantie). Binnen een half uur opgelost. Volgende dag een nieuwe zadel gekregen. Echt top.
Hans14-12-2018
10.0
Had niet voor deze shop "gekozen", maar bestelde iets bij Blokker.nl (die korting adverteerden op producten via hun website). Wat bleek in de (zeer) kleine lettertjes, dat was niet van toepassing op producten van hun partner BeterSport. Een klacht werd daar afgedaan met zoiets van "had je maar beter moeten lezen" Ik melde dit aan BeterSport en die reageerden zeer positief. Kreeg niet de korting, maar wel een nuttige dempingsmat en onderhoud smeermiddel ter compensatie. Blokker is een klant kwijt en BeterSport verdient een dikke "pluim". Een volgende keer ga ik direct bij hun te rade.
Jana05-12-2018

Waardeloos

1.0
Op 1 oktober jl. een Fitnes focus fox 3 iplus crosstrainer gekocht. Dit vanwege een knieblessure door het hardlopen. Het apparaat en de levering was prima. Helaas bleef ik knieklachten houden. Op 11 november jl. mijn situatie uitgelegd en ook aangegeven wanneer ik de crosstrainer had besteld en dat het apparaat prima was, maar ik nog steeds last heb van mijn knieën. Daarom de vraag gesteld of eventuele retournering mogelijk was en onder welke voorwaarde (wellicht een ruilen voor een ander apparaat of wat minder geld terug krijgen aangezien deze een maand was gebruikt). De klantenservice gaf aan dat retournering geen probleem was en ik kon aangeven wanneer het apparaat kon worden opgehaald. Ik heb de klantenservice vervolgens vriendelijke bedankt voor hun service en aangegeven dat ze op ieder gewenst moment de crosstrainer konden ophalen. Mijn man heeft die avond de crosstrainer naar onderen getild. De dag erna kreeg ik tot mijn grote verbazing nog een mail van de klantenservice. Retournering was helaas toch niet mogelijk, aangezieb de retourtermijn van 1 maand was verstreken. Het gaat dus om een verschil van 10 dagen en mij waa al toegezegd dat het apparaat zou worden opgehaald. Na nogmaals een mail naar de klantenservice te hebben gestuurd met het verzoek om hun toezegging na te komen en hierna nogmaals een mail te hebben gestuurd om een verzoek tot reactie, bleef de klantenservice afwijkend en was niet bereid in oplossingen te denken. Ik ben zeer teleurgesteld in Betersport en zal eenieder Betersport afraden.
A. Bonke24-11-2018

Uitstekende service

10.0
Crosstrainer aangeschaft bij BeterSport. De display werkte aanvankelijk niet, maar kwam doordat wij het niet goed hadden aangesloten. Maar zonder vragen kregen we een nieuwe display. We werden geholpen met hoe aan te sluiten. Reactietijd was heel snel. Kortom prima service.
Pietr21-11-2018
9.0

Probleemloos bestellen en geleverd krijgen.

9.0
Zoeken op internet leverde betersport.nl op met een aantrekkelijke aanbieding van een degelijke modern uitgevoerde spinbike. Voldoet aan de verwachtingen.
Pierre19-11-2018

Geweldige Hometrainer - Heel degelijk - Top product

10.0
Groot assortiment - Goede Prijs - Snelle levering - Prima Service. Geweldig degelijke Hometrainer - Prima kwaliteit !! Top !
TonN29-10-2018

Prima service

10.0
Tijdens uitpakken van de aangekochte roeitrainer op zaterdag werd een beschadiging geconstateerd. Meteen contact gezocht een een webformulier ingevuld met de geconstateerde gebreken. Twee dagen later werd netjes het vervangende onderdeel afgeleverd!
Menno04-10-2018

Top service

9.0
Op 24 september 2018 het krachtstation Focus Fitness unit 6 aangeschaft middels Betersport. De aflevering is vlot verlopen. Na de montage bleek 1(één) van de kabels beschadigd te zijn. Daarover contact gehad met Betersport en vervolgens werd heel snel de nieuwe kabel afgeleverd. In 2016 juni had ik al eerder een hometrainer Fitbike Ride 5 aangeschaft. Na een verbouwing bleek de adaptor spoorloos te zijn. Hierover tegelijkertijd met het krachtstation contact gehad met Betersport en deze werd mij gratis nageleverd. Dit vind ik echt TOPvan Betersport met *****
David01-09-2018
1.0

Ik ga hier nooit meer bestellen

1.0
Ik ga hier nooit meer bestellen. Wat besteld en thuis zitten wachten. Kwam niet. Adres bleek onbekend bij hun transporteur. Hier nooit een melding van gekregen en bleek pas na telefoontje. Zou dag erna komen. Wederom niet gekomen. Bestelling bleek niet ineens te zijn verstuurd. Betersport zou contact opnemen met de transporteur om de bezorging te annuleren. Men zou zorgen zorgen voor een bevestiging van de annulering na terugontvangen van de goederen die ik nooit heb ontvangen. Ook dat duurt al weken. Een grote puinhoop deze tent.
MrKikken27-08-2018
8.0

Een winkel die nog snapt wat service verlenen betekent!

8.0
Deze webwinkel heeft een prima website met voldoende productinformatie. De levering was tevens super snel, met duidelijke status updates per mail. Na het opzetten van het toestel bleek een staalkabel te kort, die zonder aarzelen meteen werd vervangen. Al met al een super ervaring en een webwinkel die snapt dat service verlenen het toverwoord is om het hoofd boven water te houden anno 2018. Ga zo door!
Robbie22-08-2018

Top bedrijf

8.0
Zeer fijn bedrijf om mee samen te weeken. Ik heb een bestelling gedaan om maanden later te laten bezorgen, dit was geen probleem! Lever was goed en soepel verlopen evt nazorg zit ook goed in elkaar!
Melissa26-07-2018

Correcte service

9.0
Fijne online hulp. Ook een gerichte assistentie bij de zoektocht naar de geschikte toestellen voor ons. Correcte afhandeling es.