Gemiddelde beoordeling
Deze score is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 123inkt.be.
Met meer dan 4 miljoen klanten is 123inkt marktleider op het gebied van online verkoop van inktpatronen, toners en fotopapier. Sinds 2003 is 123inkt één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van België met nog steeds een enorme groei. Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis. Al 6 jaar op rij is 123inkt.be door consumenten verkozen tot "Beste Webwinkel" in de categorieën Consumentenelektronica en/of Kantoorartikelen bij de Webshop Awards!
Gemiddelde beoordeling
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Beste Birthe,
Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij dat u onze service weet te appreciëren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen wij u graag verder.
Vriendelijke groeten,
Het team van 123inkt
Beste Paul, het doet ons plezier te lezen dat u tevreden bent over onze producten. Buiten het feit dat de producten even goed zijn als de merkproducten, geniet u ook nog eens van een levenslange garantie. Alvast tot de volgende bestelling! Het team van 123inkt
Beste Peter, fijn te vernemen dat u zo tevreden bent over de bestelling en u onze bijgevoegde gadgets weet te appreciëren. Alvast tot de volgend bestelling! Het team van 123inkt
Beste Werner, bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij dat u onze service weet te appreciëren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen wij u graag verder. Het team van 123inkt
Beste Thalia, hartelijk dank voor de positieve feedback, dit appreciëren wij enorm. Wij wensen u een fijn weekend tegemoet en alvast tot de volgende bestelling! Het team van 123inkt
Beste Jean,
Bedankt om uw tevredenheid met ons te delen. Het doet ons plezier te lezen dat u een positieve winkelervaring had bij ons.
Wij wensen u nog een fijne dag toe en zien u graag terug bij een volgende bestelling. Het team van 123inkt
Beste Nico,
Bedankt voor uw positieve review, fijn te vernemen dat alles naar wens verlopen is.
Nog een fijne avond gewenst, het team van 123inkt
Beste klant,
Fijn te vernemen dat u tevreden bent over de inktpatronen van ons huismerk!
Nog een fijne avond gewenst, het team van 123inkt
Beste Luigi,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback, het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent over onze webshop.
Graag tot een volgende bestelling en nog een fijne dag gewenst! Het team van 123inkt.
Beste klant,
Bedankt voor uw positieve review, fijn te lezen dat u tevreden bent!
Nog een prettige dag gewenst, het team van 123inkt.
Beste Dominique,
Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent over onze service!
Wij wensen u nog een fijne dag toe en graag tot binnenkort! Het team van 123inkt
Beste Patrick,
Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback!
Nog een fijne dag toegewenst. Het team van 123inkt
Beste Benoit,
Fijn te vernemen dat u tevreden bent over uw bestelling!
Wij wensen u nog een prettige avond toe en zien u graag terug bij een volgende bestelling. Het team van 123inkt
Beste Louis,
Bedankt voor het delen van uw positieve review. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent over onze service! Het team van 123inkt
Beste Robert,
Hartelijk dank voor uw feedback, fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Alvast tot een volgende bestelling! Het team van 123inkt
Beste Vincent,
Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze werking. Tot binnenkort. Het team van 123inkt
Beste Bart,
Het doet ons een plezier om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Tot de volgende bestelling. Het team van 123inkt.
Het doet ons plezier om te lezen dat u een fijne ervaring met ons had, voor uw eerste bestelling. Hopelijk tot binnenkort. Het team van 123inkt.
Beste Johan,
Hartelijk dank voor uw feedback, fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Bedankt en alvast tot een volgende bestelling! Het team van 123inkt
Beste klant, bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij dat u onze service weet te appreciëren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen wij u graag verder.
Vriendelijke groeten, het team van 123inkt
Beste Angelina, wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor uw feedback en alvast tot een volgende bestelling! Het team van 123inkt
Beste klant, hartelijk dank om uw ervaring met ons te delen, wij zijn blij te vernemen dat alles naar wens verlopen is. Alvast tot de volgende bestelling! Het team van 123inkt
Beste Rudy, bedankt om uw tevredenheid met ons te delen, het doet ons plezier om dit te lezen. Wij wensen u een fijn weekend toe en alvast tot een volgende bestelling! Het team van 123inkt
Beste Dirk, hartelijk dank voor uw positieve feedback, fijn te vernemen dat alles naar wens verlopen is. Alvast een prettig weekend toegewenst! Het team van 123inkt