Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Sneltoner.
Sneltoner.nl is op weg om de beste online winkel van Nederland te worden voor toner- en inktcartridges. Waarom Sneltoner? 1. Online cartridge bestellingen worden gratis bezorgd via Post NL Pakketpost (vanaf 25,-) 2. Sneltoner heeft combipacks: de kortingsbundels. Handig en goedkoper 3. Het eigen huismerk Q-Nomic: de compatible voordelige cartridges 4. Voor 23.00 uur besteld? Volgende werkdag in huis. 5. Sneltoner richt zich op 100% klanttevredenheid Kortom: snel goedkope cartridges Sneltoner is winnaar van de THUISWINKEL AWARD PUBLIEKSPRIJS 2014, 2015, 2016 én 2017 in de categorie computer hard/software xs.
Schrijf een review voor deze winkel
Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Beste L.M., zonder 123inkt te willen verdedigen (ik heb niks met ze). Dit is een probleem van de techniek en niet van het merk. Zelf heb ik overwogen een laserprinter te nemen omdat die dit probleem niet hebben. Omdat ik weinig print toch een inktjet genomen, en om in te drogen zorg ik dat ik minstens eens in de 3 maanden een kleurendocument uitprint om zo de inkt vloeibaar te houden. Originele inkt, zelfde probleem, maar op te lossen dus. Het is iets dat je moet weten, en het zou goed zijn als 123inkt hun klanten erover vertelt. In de handleiding van de printer staat het meestal ook wel, maar wie leest dat?
Geachte heer Van Neure, Hartelijk dank voor uw bericht! Sneltoner biedt de mogelijkheid om een couponcode in te vullen. Er zijn bijna altijd verschillende acties en voordelen bij Sneltoner. Het is altijd zo, en dat staat ook duidelijk vermeld op de pagina bij het invulveld van de couponcode dat er altijd maximaal 1 soort couponcode kan worden ingevuld/verzilverd. Dat is de reden. U kunt dus in dat soort gevallen zelf kiezen. Mocht u de volgende keer twijfelen bij uw bestelling, dan adviseren wij u om even contact op te nemen met onze klantenservice via het gratis bestel-telefoonnummer 0800-7635235. Wij zijn u graag van dienst en tot ziens.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Sneltoner.nl