Gomibo.be
Bekijk Gomibo.be op Kieskeurig.be. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
Gemiddelde beoordeling
Deze score is gebaseerd op 0 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Gomibo.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Reviewscore10.0
Good service when it comes to returns, all the ordered products were on time even during corona times.
Reviewscore10.0
Nu 2 keer iets besteld bij Belsimpel. In beide gevallen daadwerkelijk de volgende dag in huis en voor een hele mooie prijs. Kan het iedereen aanraden!
Reviewscore10.0
Deze website is heel duidelijk. Makkelijk te gebruiken. En snel met leveren!
Reviewscore8.0
Prima Telefoon ik mis alleen de gebruiksaanwijzing, zou toch wel handig zijn. Goede bezorging ook!
Reviewscore10.0
Eindelijk een webshop die woord houd . Had het product in de avond besteld en de dag erna al in huis . Goed verpakt en goed gecommuniceerd. Zeker een klant erbij !
Reviewscore10.0
Mooie website, waar je goed diverse criteria kunt selecteren om tot een gedegen keus te komen voor een nieuwe smartfoon. Ik ben nu de gelukkige eigenaar van een mooi nieuw exemplaar met voldoende opslagruimte !!!
Reviewscore9.0
Makkelijk om te winkelen, bestellen en goede prijs.
Snel geleverd in goede verpakking!
Reviewscore10.0
Zeer snelle en correcte levering. Ik ga hier nogmaals bij bestellen en dit ook aanraden.
Reviewscore10.0
Zeer tevreden! Toestel is verzonden in een onherkenbare doos met voldoende opvulling zodat het toestel zo min mogelijk schade kan oplopen tijdens transport. Toestellen zijn daarnaast goedkoper dan bij de voor mij bekendere winkels.
Reviewscore9.0
Had al eerder besteld bij Belsimpel keurig alles volgens afspraak en nu weer. Bovendien de goedkoopste met een apple watch. Alleen jammer dat er alleen een handleiding bijzat in talen die mij volledig onbekend waren. Daarom een 9.
Reviewscore8.0
Snelle levering en zoals het besteld was. Ook goede opvolging van de bestelling, die was een dag te laat, maar mailtje gekregen dat post nl niet op tijd kon leveren.
Reviewscore10.0
Van A tot Z was de bestelling perfect! Keuze was snel gemaakt op de website en ook nog de goedkoopste!
's Avonds besteld en de volgende ochtend in huis! Kortom niks te klagen!
Reviewscore9.0
Bij Belsimpel een Iphone SE 2020 besteld omdat ze de goedkoopste waren. De site is duidelijk en zeer bedieningsvriendelijk. Ondanks de corona toch de volgende dag in huis. Keurig neutraal verpakt. Prima service!
Reviewscore9.0
Snelle service, duidelijke website, gewoon goed. Het artikel dat ik kocht was bij jullie het goedkoopste.
Reviewscore9.0
Zeer snelle levering, niks op aan te merken. Site is overzichtelijk met veel info.
Reviewscore9.0
Snelle levering van samsung A71.
Fijn toestel en voldoet aan onze verwachtingen.
Duidelijke website
Reviewscore10.0
Hele gezin koopt sinds een paar jaar alles wat met mobiele telefonie te maken heeft bij Belsimpel. Steeds de goedkoopste, snelle levering, altijd goed!
Reviewscore9.0
Zeer tevreden over Belsimpel. Eenvoudig te bestellen en de telefoon word zo snel mogelijk bezorgd. De website is ook zeer overzichtelijk en goed duidelijk met het vergelijken van de providers, aanbieders. Ik beveel Belsimpel zeker aan.
Reviewscore9.0
Belsimpel heeft een goede duidelijke website die voldoende informatie biedt.
Scherpe prijs en snelle levering.
Reviewscore9.0
Aanvankelijk besliste ik voor Belsimpel door de scherpe prijszetting.maar ook de levering verliep supersnel helemaal zoals beloofd imp de webshop .het artikel was ook zeer goed verpakt.....service is close to perfection!!!!!!
Reviewscore10.0
Bijzonder prettig bedrijf,via internet een bestelling geplaatst welke snel en prima werdt afgeleverd, alles precies zoals was toegezegd. Ik blijf zeker klant.👌
Reviewscore9.0
Ongelofelijk! Op zaterdag 13/2 Apple EarPods Pro besteld, op zondag 14/2 geleverd. En zo had ik voor het eerst in 40 jaar een Valentijnscadeau voor mijn man. Top!
Reviewscore10.0
Makkelijk besteld via de site van belsimpel en de volgende dag al geleverd zoals beloofd Super .
Reviewscore10.0
Snelle levering, goede service, kan het iedereen aanraden. Ik ben heel tevreden met de aankoop
Reviewscore10.0
De bestelling wordt snel geleverd ik kreeg het de volgende dag al. Het is de tweede keer dat ik bestel bij belsimpel ik ben zeer tevreden en adviseer zeker om hier te bestellen.