Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.
Zeer goede omschrijving wat te verwachten valt van het product. Ten aanzien van het monteren en gebruik nemen ook een duidelijk omschrijving en zo ook kunnen uitvoeren. Snelle levering/service.
Snelle levering naar het buitenland! Alles zat keurig verpakt met goede bescherming. Enkel de aankoopbegeleiding via de site zou wat beter kunnen, bijvoorbeeld een test/enquete om te zien welke camera het beste bij jouw behoefte past.
Epine camerashop.
Prima webwinkel met een duidelijke, overzichtelijke website.
Artikel besteld, zelfde dag verzonden.
Cijfer, een 9. Er is altijd iets te verbeteren.
Voor de tweede keer een bestelling gedaan bij Epine. Van tevoren gebeld of product op voorraad was. Bij aankomst werd ik vriendelijk, snel en goed geholpen
De eerste keer een bestelling geplaatst bij Epine Camerashop. Niet verwacht dat de bestelling zo makkelijk zou gaan en dat ook de levering niets te wensen overliet. Zelfs het installeren was boven verwachting gemakkelijk. Zal zeker niet aarzelen om - indien nodig - zeker weer bij Epine te bestellen.
Ik had al 2 buitencamera's gekocht en ten leste een sd kaart.
De levering is perfect en de service geweldig. Je kan steeds een beroep doen op hun technische kennis en dat vind ik zeer belangrijk als het om technisch hoogwaardige apparatuur gaat. Heel blij met Epine.
Diverse camera´s en PoE switches gekocht bij Epine. Correcte levering, goed op de hoogte gehouden. Bij vragen wordt er goed gereageerd door de klantservice. 1x een kapotte PoE switch gehad. Deze goed gerepareerd/vervangen, duurde wel lang, was voor beveiligingscamera's en die liggen eruit. Uit voorzorg maar een 2de PoE switch gekocht.
Zeer professionele en snelle bestelproces. Alles liep vlekkenloos geheel volgens de planning van het bestelproces. Binnen 24 uur had ik mijn bestelling binnen. Tevreden klant dus.
Duidelijke website met veel specifieke informatie over de producten. En als je een vraag stelt krijg je snel antwoord.
Snelle levering je word gebeld als er iets is wat veranderd of niet klopt.
Gewoon top zoals het hoort.
Goede bereikbaarheid en bovenal erg klantgericht. Uit eigen ervaring goed gevoel bij Epine. Verkopen goede producten waar ze ook achter staan. En je krijgt een prijsaanbod. Waar vind je dat.!!!!!! Een aan te bevelen shop.
Fijne webshop met een goede prijs - kwaliteit verhouding en een snelle levering. Product komt overeen met de beschrijving op de website. Uitstekend geholpen toen het mij niet lukte om de camera met WIFI te verbinden. Ik ben erg blij met de aankoop.
Duidelijke overzichtelijke shop.
Goede en duidelijke informatie gekregen bij vraag m.b.t. IP camera.
Kreeg zelfs kortingscode omdat ik 2 camera's bestelde.
Kortom: absoluut aan te bevelen.
Such great service and amazingly fast delivery! I called with a technical question, they clarified and shipped out the camera immediately. I had it the next day. Awesome!
Grote sortering van beveiligingscamera’s. Nette website. Vlotte communicatie en snelle afhandeling van de geplaatste bestelling. Camerasysteem hing in 1 middag en draait zonder problemen.
Wederom een super camera besteld bij epine service bij epine is gewoon weg zeer goed en ook als u hulp nodig heeft bij instaleren geen enkel probleem snel en eenvoudig dus epine 👍
Op aanraden van buurman, gebeld naar Epine voor meer info, direct duidelijkheid en zaken gedaan. volgende dag product in huis. Zeer tevreden over kwaliteit/prijs verhouding. Gebruiksaanwijzing kan iets beter maar contact met Epine gaat snel.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?