Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over electromania.be.
Schrijf een review voor deze winkel
Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Beste Hein,
We zijn in tussentijd tot een oplossing gekomen, kan je uw algemene beoordeling nog wijzigen aub?
Groeten,
Electromania
Als aanvulling op vorige revieuw. Het argument wat ze eerst hadden dat hij in de andere zaak niet te koop was en daarom geen prijsgarantie konden geven konden ze nu niet meer hard maken want nu hadden ze hem op voorraad ,die andere zaak dus.De eerste keer deden ze al moeilijk en kwamen met allerlei argumenten en nu dus ook weer. Dus mensen je kunt er best artikelen kopen maar begin niet met prijsgarantie want die krijg je NIET.
Alsnog niet opgelost dus ik verwijder niks. Ondertussen weer mail gekregen dat het dan toch niet leverbaar was maar dan na 2weken toch weer hetzelfde toestel aanbieden op hun website!! Aan mij verdienen ze geen euro, ondertussen hetzelfde toestel op ibood voorbij gekomen voor bijna 300€ goedkoper.
Ondertussen is het probleem door een vriendelijke medewerker alsnog opgelost!
Beste klant,
U bent vergeten om de review te verwijderen/aan te passen.
Mag ik u uitnodigen om dat alsnog te doen?
Mvg,
Yassine