We hebben deze droger een aantal weken mogen testen en zijn er erg tevreden over. Nadat de droger geleverd was, konden we heel makkelijk de deur naar de andere kant omzetten. Makkelijk omdat we dan zo de was uit de wasmachine in de droger kunnen doen. De droger ziet er prachtig uit en zodra je de deur opent, springt de verlichting aan.
Het enige minpuntje vind ik dat het pluizenfilter er kwetsbaar uitziet. Alsof het snel stuk kan gaan. Maar, dat moeten we nog ontdekken of dit zo is.
Omdat we ook een wasmachine van LG hebben, maakten we al gebruik van de ThinQ App. De droger hieraan toegevoegd en net als de wasmachine, fluitje van een cent. De App geeft een seintje op je telefoon als de droger klaar is. Efficiënt! Het instellen van het droogprogramma kan ook via deze App. Nu vinden zelfs de kinderen het leuk om de droger aan te zetten ;-)
De mooiste feature vind ik de Auto Cleaning Condensor. Onderhoud is erg belangrijk en bij onze vorige droger was dat wel een klusje wat je dan vaak uitstelt. Wat voor de machine niet goed is natuurlijk. Het condenswater wordt opgevangen en gebruikt voor de reiniging. Hoe slim!
Er is keuze uit verschillende drooginstellingen en de Sensor Dry zorgt ervoor dat de droogtijd aangepast wordt aan de was die in de machine zit. Het lijkt ook minder gekreukt dus dat scheelt weer strijken. We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
- mooie vormgeving
- relatief korte droogtijd
- zelfreinigende functie
- aansturing via ThinQ App
Minpunten
- pluizenfilter ziet er kwetsbaar uit