Terug naar vriezer

ETNA VV856WIT - Vriezer

Lees 8 reviews
Review schrijven over ETNA VV856WIT

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

Vraag 1 van 4

Hier moet jouw review aan voldoen:

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:

• De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten en goed onderbouwd zijn. Met een motivatie welke enkel bestaat uit woorden als ‘prima, super of goed’ help je andere consumenten niet bij het doen van een aankoop en keuren we hierom dan ook af.
  • Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal.
  • Geen e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.
  • De reviewer mag niet gegarandeerd beloond worden voor het achterlaten van de review.
  • Bij een productreview moet worden aangegeven of het product gekocht, gekregen of getest is.
Meer informatie over reviews.
product image
Beste deals
    Gemiddelde beoordeling
    9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV856WIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
    b**************@g********09-05-2024

Super vriezer!

10.0
    Vriest snel in, maakt nauwelijks geluid en ziet er top afgewerkt uit. Blij mee!
    Geschreven voor: ETNA VV856WIT
    Pluspunten
    • Uiterlijk
    • Geluid
    • Prijs
    Minpunten
    • Geen
    l***********@g********01-05-2024

9.0
    geweldige actie van het regionaal energie loket, mooi product en en super netjes afgeleverd
    Vriezer is top24-01-2024

Prima

10.0
    Heel blij mee, doet het prima in onze berging. Tot nu toe ook helemaal geen ijsvorming.
    Geschreven voor: ETNA VV856WIT
    Pluspunten
    • Stevig
    • Goed koud
    Peter17-11-2023

Bevalt erg goed

10.0
    De vriezer is redelijk energiezuinig en ziet er netjes en mooi uit. Echt een aanwinst voor de keuken, garage of schuur. Dus heel blij met de betr...
    Geschreven voor: ETNA VV856WIT
    Pluspunten
    • Ziet er mooi uit
    • Redelijk energiezuinig
    e**t@b**o.nl04-10-2023

8.0
    ik heb de Etna vrieskast VV856 wit aangeschaft vanwege het lage energiegebruik en de prima prijs. Dit model heeft 3 ruime lades , gelijk aan mijn...
    ellen w16-02-2023

bevalt erg goed

8.0
    eenvoudig maar keurig apparaat en vriest heel goed prijs kwaliteit is gunstig produkt uit omgeving Nederland of Duitsland
    Geschreven voor: ETNA VV856WIT
    Pluspunten
    • niet te groot past goed en toch goede inhoud
    • geen handvat wat uitsteekt en opent toch goed
    Ruud15-02-2023

Eenvoudige vriezer

10.0
    Zeer eenvoudige bediening. Handige grootte voor eenvoudig gebruik. Makkelijke laden. Gebruikt duidelijk minder stroom dan zijn ,24 jarige voorgan...
    Geschreven voor: ETNA VV856WIT
    Pluspunten
    • Prijs
    • Energie gebruik
    j*************@h**********24-08-2022

9.0
    Product is GOED & GOEDKOOP!!!!DUs altijd kopen!!zonder inbouw kosten!Snel bezorgd!!