De afgelopen weken heb ik deze soundbar mogen testen, en wat een indrukwekkende soundbar is dit gebleken!
Ik was op zoek naar een makkelijke geluidsoplossing voor mijn slaap/werkkamer op zolder en kwam al snel uit bij een soundbar.
In de eerste instantie had ik mijn oog laten vallen op de bekende grote concurrent omdat ik die al meerdere malen had beluisterd en ervaren bij familie en vrienden. Echter, toen ik de mogelijkheid kreeg om de Harman Kardon te testen en te ervaren, zou ik nu zonder twijfel kiezen voor de Harman Kardon, vooral vanwege de verfijnde weergave van muziek.
In mijn woonkamer heb ik een 5.1 set met grote zuilspeakers staan, en ik vreesde dat de prestaties van de soundbar zouden tegenvallen, waardoor ik mogelijk zou moeten investeren in een uitgebreidere set voor de zolder. Maar niets bleek minder waar! Hoewel een soundbar natuurlijk niet kan tippen aan losse speakers met een aparte receiver, overtreft de geluidskwaliteit en -ervaring mijn verwachtingen ruimschoots!
De soundbar wordt geleverd met alle benodigdheden en kabels, zodat je direct aan de slag kunt. De installatie, dankzij de gebruiksvriendelijke Google Home app, verloopt vlekkeloos.
Dolby Atmos functioneert uitstekend en neemt je mee in een meeslepende geluidservaring. De bas weergave voldoet prima maar kan me voorstellen dat een sub net dat beetje extra bioscoopervaring kan geven bij films maar eerlijk gezegd mis ik het niet in de meeste gevallen.
En niet te vergeten, het design van de soundbar is werkelijk prachtig en luxueus vormgegeven, naar mijn mening zelfs mooier dan dat van de bekende grote concurrent!
Pluspunten
- Prachtig geluid
- Mooi design
- Connectiviteit opties