Sinds twee weken heb ik de Dyson Purifier Cool Formaldehyde in gebruik. Tot op heden kan ik alleen maar positief zijn. Absoluut toptoestel.
Vooreerst het design. Wat een pareltje. Een echte eye-catcher in het interieur waar je trots op kan zijn.
Daarnaast doet hij ook echt wat je ervan verwacht. Als allergiepatiënt is zuiver lucht voor mij alvast belangrijk. Het toestel maakt mijn woonkamer alvast pollenvrij waardoor ik een plaats heb om zonder allergieproblemen te vertoeven... een echte meerwaarde in het pollenseizoen.
Maar dit is ook het seizoen van hete dagen en vooral de afgelopen dagen waren ontzettend heet. De ventilatorfunctie van de Dyson kwam dan ook als geroepen.
Wat een sublieme functionaliteiten:
- 10 ventialtiesterkte standen die je veel flexibiliteit bieden.
- De mogelijkheid om recht op je blazen of de lucht in de ruimt te spreiden (ideaal voor koudere dagen en je toch de lucht wil zuiveren).
- Een nachtmodus met timer; deze was al superhandig want de Dyson gaat in deze hete nachten mee naar de slaapkamer en blaast daar zeer stil een verfrissend briesje de kamer in.
- Je kan de draaicirkel instellen tot wel een rotatie van 350°!
- En nog leuker: het heeft een handige afstandsbediening en vooral app waardoor je het altijd en overal kan bedienen. Heb je google home kan je zelfs me een stemcommando het toestel opstarten, superhandig als je niet uit de zetel wil opstaan.
Kortom: ik ben tot op heden zeer tevreden van dit niet enkel mooie maar vooral ook superfunctioneel toestel! Hij is niet goedkoop maar wel zeker zijn geld waard.
Pluspunten
- Zuivert de ruimte razendsnel
- Veel opties voor perfecte ventilatie
- Handige app met véél informatie
- Uitstekende stille nachtventilator
Minpunten
- Je moet er even voor sparen
- Hij kan niet mee op vakantie