Wij mochten dit product testen. Bij het openmaken van de bel zit een qr code naar de app van de deurbel. Via de app werd heel duidelijk uitgelegd met onder andere filmpjes hie de bel geïnstalleerd moest worden. Het installeren ging erg vlot. Met het proefabonnement kan alles in de app worden gedaan, maar ben benieuwd wat er allemaal wegvalt als de proefperiode is afgelopen.
Als er op de bel wordt gedrukt, hoor je dit alleen als het geluid van je telefoon aan staat. Je wordt dan gebeld, binnen in huis hoor je de bel niet af gaan. Dus als je mobiel niet in de buurt ligt, mis je misschien dat er iemand aan de deur staat.
Meldingen dat er iemand voorbij loopt, kloppen niet altijd. De meldingen komen later binnen. Of als er iemand voorbij loopt, zeggen de meldingen soms dat er een voertuig voorbij komt.
Het is een handige deurbel als je altijd je mobiele telefoon bij de hand hebt en het abonnement onder handen hebt, maar ten opzichte van onze vorige deurbel maakt het zonder proefabonnement weinig verschil. En bij onze vorige deurbel hoorde je het deurbel geluid ook zonder mobiele telefoon binnenshuis.
Pluspunten
- Duidelijk beeld
- Alarmfunctie
- Met abonnement beelden in de cloud
Minpunten
- Geen geluid binnenshuis bij bellen zonder telefoon
- Meldingen kloppen niet altijd
- Zonder (proef)abonnement niet alle functies