Meest populaire keuze
Bekijk productTefal OptiGrill+ GC718D10 Contactgrill - 2000W - Zwart/RVS - 6 Programma's
Reviews
Tefal contactgrill
Reviewscore9.0
De Tefal contactgrill is een absolute aanrader voor wie graag snel én gezond wil koken. Dankzij de automatische sensortechnologie wordt je vlees telkens perfect gebakken – of je nu houdt van saignant, à point of doorbakken. De grill herkent de dikte van het vlees en past de baktijd hier automatisch op aan. Superhandig!
Wat ik vooral apprecieer, is dat je geen extra vetstoffen nodig hebt. Het vet loopt weg in een opvangbakje, waardoor je maaltijd niet alleen minder vet, maar ook lichter verteerbaar is. En achteraf? Geen gedoe! De grillplaten zijn uitneembaar en mogen gewoon in de vaatwasser.
Of je nu een stukje kip, steak of zelfs een tosti maakt: alles lukt snel en eenvoudig. Deze contactgrill bespaart tijd én afwas, en levert telkens een mooi bakresultaat.
Pluspunten
- Efficiënt
- Gebruiksvriendelijk
- Gezond
Reviewscore10.0
Ik ben tevreden met de aankoop van de Tefal-grill. Na het bakken is hij gemakkelijk schoon te maken dankzij de uitneembare bakplaat. Het vlees plakt niet en is sappig. De geprogrammeerde functies vervullen hun functie. Ik raad het product aan. De Tefal-grill is een succesvolle aankoop. In vergelijking met concurrerende grills zou ik hem opnieuw kopen.