Bosch UniversalGrassCut 18V-26-500 - Accu grastrimmer - 1x 2.0Ah accu & lader

Bosch UniversalGrassCut 18V-26-500 - Accu grastrimmer - 1x 2.0Ah accu & lader

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 132,17Bekijk alle aanbieders
Gemiddelde beoordeling
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch UniversalGrassCut 18V-26-500 - Accu grastrimmer - 1x 2.0Ah accu & lader op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
TokkeTauros03-03-2025

Fijne kantmaaier, licht & handig

8.0
Wat een fijne kantmaaier! Ik heb er vroeger al andere gebruikt, maar deze is toch echt wel beter. Geen geklooi meer met draden. Ik ben fan van het Bosch materiaal - ik heb er reeds enkele en de universal lader maakt het gewoon zo handig. Ik heb geen grote tuin en ben niet de grootste doe het zelver, maar met deze is de klus zo geklaard. Makkelijk te kantelen & in te stellen. Ik ben hier grote fan! En licht dat ie is
Pluspunten
  • Licht
  • Maait goed
  • Geen gedoe
  • Kantelbaar
alain1967b23-02-2025
10.0

Perfect onderhouden tuin.

10.0
De Bosch UniversalGrassCut 18V-26-500 is superhandig en maakt trimmen en afboorden echt heel makkelijk. Hij ligt goed in de hand en trimt moeiteloos door het gras zonder gedoe. De accu gaat lang genoeg mee om mijn hele tuin netjes te krijgen zonder tussendoor op te laden. Na het trimmen ziet alles er strak en verzorgd uit, precies zoals ik het wil. Echt een topapparaat voor een mooi onderhouden tuin.
Pluspunten
  • ergonomisch
Dxxg 07-02-2025

Zeer goed toestel

8.0
Ik mocht dit product ontvangen en ben onmiddelijk aan de slag gegaan. Ik ben zeer tevreden over de draadloze functie. In het verleden moest ik steeds sukkelen met een draad. Het is nu veel wendbaarder en gemakkelijker in gebruik. Wanneer het wat warmer wordt, zal ik het ten volle benutten. Top toestel!
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Wendbaar
StefVS03-02-2025

Draadloze grastrimmer

8.0
De Bosch UniversalGrassCut 18V-26-500 is een gebruiksvriendelijke grastrimmer die eenvoudig in te stellen is voor een ergonomische werkhouding. Dankzij de verstelbare hoogte kun je comfortabel en effectief werken. Een handige functie is de 180° draaibare kop, die met één druk op de knop te bedienen is. Dit maakt het trimmen van verticale randen een stuk gemakkelijker. Het gewicht van het toestel is aangenaam licht, wat het gebruik minder vermoeiend maakt. Wel is het gewicht iets minder goed verdeeld, omdat de kop van de trimmer het zwaarst is. De batterijcapaciteit is voldoende, maar niet uitzonderlijk, wat te verklaren is door het lage gewicht van de machine. Een klein nadeel is dat de trimmer slechts één draad heeft, waardoor het minder snel werkt dan modellen met twee draden. Desondanks biedt de UniversalGrassCut een goede balans tussen gebruiksgemak, prestaties en draagbaarheid.
Pluspunten
  • Gewicht
  • Instelmogelijkheden
Minpunten
  • Enkele draad
  • Balans niet in evenwicht
j*******@m******12-01-2025

Handige grastrimmer

9.0
De Bosch UniversalGrassCut is een uitstekende trimmer voor het trimmen van grasranden in de tuin. Wat deze trimmer echt uitblinkt, is de snoerloze werking en de veelzijdigheid door de compatibiliteit met accu's van andere merken. Accu dient na elke trimbeurt opgeladen te worden, maar dit is zeer makkelijk. De verstelbare trimkop maakt het eenvoudig om het apparaat aan te passen aan de verschillende behoeften. De extra handgreep zorgt voor extra controle en comfort tijdens het gebruik, terwijl de IntelliFEED-technologie zorgt voor een constante en betrouwbare draadtoevoer. Al met al is deze trimmer een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar gebruiksgemak en precisie.
Pluspunten
  • Veilig
  • Met accu
  • Handig in gebruik
Janina11-01-2025

Oplaadbare kantenmaaier - multifunctioneel

9.0
Afgelopen zomer hebben we nieuw gras gezaaid. Natuurlijk heb je eerst een grasmaaier nodig, maar we kwamen niet tot aan randjes. Daarom waren we dus opzoek naar een handige kantenmaaier. Naar wat waren we opzoek? Draadloos: check! Super handig dat dit toestel werkt met Bosch batterijen. Praktisch want we hebben al een Bosch boormachine dus daardoor hebben we weer extra accuduur. Multi functioneel: check! Het toestel is eigenlijk een 2 in 1. De kop is te draaien. Je kan het gebruiken als standaard kantenmaaier maar ook om de randen mooi strak te maken. Ergonomisch is het toestel ook. Je kan de lengte instellen als ook de kop draaien. Door dat je de buis kan instellen qua hoogte kan je hem ook klein maken dus makkelijk op te bergen. Qua gewicht ook perfect draagbaar, zeker niet zwaar. Tot slot geen gedoe met de draadspoel. De machine verlengt automatische de spoel bij elke start.