Tefal Dual Easy Fry & Grill EY905D - 8.3L XXL Hot Air Fryer - Stainless Steel

Tefal Dual Easy Fry & Grill EY905D - 8.3L XXL Hot Air Fryer - Stainless Steel

8.8(42)
Gemiddelde beoordeling
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 42 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Dual Easy Fry & Grill EY905D - 8.3L XXL Hot Air Fryer - Stainless Steel op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
g************@g********20-01-2025
Algemene score
10.0

AANRADER!! :)

Reviewscore
10.0
We hebben het product nog maar 2 dagen en we zijn er al helemaal zot van! We hebben de airfryer dual, zowel gril als airfryer dus. We hebben hier al steak met frietjes gegeten, heerlijk. Je moet gewoon je boekje volgen op hoeveel graden en hoelang deze in moet en klaar. Alsook gezonder aangezien je geen vetten meer gebruikt! Wij zijn dus wel fan, echt een aanrader!
Pluspunten
  • Snel
  • Geen vetten
  • Heerlijk
  • Grillstand is een pluspunt
  • Sync. stand (je kan ervoor zorgen dat alles samen klaar is)
Minpunten
  • Minder krokant (frietjes)
Ja, ik beveel dit product aan
Filip Zaventem12-10-2024
Algemene score
9.0

Zeer goede aankoop

Reviewscore
9.0
Al een geruime tijd wilden we een air fryer aankopen. Van vrienden hoorden we de voordelen. Zij gebruikten al geruime tijd zo’n toestel en we hadden al een paar keer zaken eruit geproefd. Toen we aan het shoppen waren, zagen we deze Tefal voordelig geprijst staan, maar was er ook een cash actie bij. Een paar weken verder zijn we nog meer overtuigd en al een aantal zaken geprobeerd. Alles gaat een stuk sneller dan in een gewone oven. Het toestel is eenvoudig in gebruik. Er zijn veel recepten op de website van Tefal beschikbaar. We zijn heel tevreden en overwegen om de accessoires aan te schaffen.
Pluspunten
  • Prijs - cashback actie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Recepten op de website
Ja, ik beveel dit product aan