Terug naar stoomgenerator

Braun IS 1013 GR - Stoomgenerator

Lees 13 reviews
Review schrijven over Braun IS 1013 GR

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

Vraag 1 van 4

Hier moet jouw review aan voldoen:

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:

• De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten en goed onderbouwd zijn. Met een motivatie welke enkel bestaat uit woorden als ‘prima, super of goed’ help je andere consumenten niet bij het doen van een aankoop en keuren we hierom dan ook af.
  • Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal.
  • Geen e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.
  • De reviewer mag niet gegarandeerd beloond worden voor het achterlaten van de review.
  • Bij een productreview moet worden aangegeven of het product gekocht, gekregen of getest is.
Meer informatie over reviews.
product image
-18%
Gemiddelde beoordeling
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun IS 1013 GR op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
e****@m**********16-10-2022

Stoomstrijkijzer

9.0
Krachtige stoomstrijkijzer voor een mooie prijs. Met 1,5 liter tank kunnen heel wat wegstrijken.
c*****@h**********21-09-2022

Zeker aan te raden.

8.0
Zo te zien een best product. Ik heb het pas maar al uitgeprobeerd. Ik hoop dat ik lang strijkplezier van mag hebben. Uitleg over voor de eerste...
Geschreven voor: Braun IS 1013 GR
Pluspunten
  • Gebruikt water uit de kraan.
  • Niet zwaar
  • Gaat vanzelf uit als je het niet gebruikt.
Minpunten
  • Nog niet ondervonden
s***********@h**********04-07-2022

8.0
Goed product. Doet wat er verwacht mag worden van dit product in deze prijsklasse.
P*****************@g********22-06-2022

8.0
Prettig in gebruik, simpel en snel warm. Veel mogelijkheden en ligt lekker in de hand
m**@p********07-06-2022

Compacte stoomgenerator

9.0
product voldoet aan de verwachtingen, ruime watervoorraard, lang snoer en goed op te bergen.
Anoniem06-06-2022

Goed strijkijzer

9.0
Makkelijk ik gebruik en strijkt goed. Water makkelijk bij te vullen en gaat lang mee.
f*****@l******29-05-2022

Strijkijzer

10.0
Wat een verschil met mijn vorige strijkijzer. Hoef maar een keer overheen te gaan. Top.
Geschreven voor: Braun IS 1013 GR
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik.
  • Goedkoop
e********@h**********14-12-2021

Eddy

10.0
Ik heb altijd een stoomgenerator van Philips gehad maar die is nooit echt goed bevallen vooral omdat hij veel vlekken veroorzaakt tot nu toe bij ...
Geschreven voor: Braun IS 1013 GR
Pluspunten
  • Goede omschrijving netjes uitgelegd
  • ziet er strak uit
l**@l******30-09-2021

Prima product

8.0
Prima strijkijzer ik ben zeer tevreden. Met minder moeite zijn de kleding goed gestrijkt
m*******@l******26-09-2021

Tevreden zijn

7.0
Goede product voor redelijke prijs.Stroom generator is niet zwaar daarom makkelijk te gebruiken door mensen die niet zwaar kunnen schouwen.
Geschreven voor: Braun IS 1013 GR
Pluspunten
  • Mooie vorm
  • Licht gewicht
Anita van Beusekom23-09-2021

Zeer tevreden

9.0
Product voldoet aan de verwachtingen. Is zeer stil en geeft goed resultaat. Prijs kwaliteitverhouding is goed.
Geschreven voor: Braun IS 1013 GR
Pluspunten
  • Zeer stil
  • Licht van gewicht
Minpunten
  • Beknopte gebruiksaanwijzing
r********@l******23-09-2021

Bevalt erg goed, aanraden !

10.0
Fijne strijkijzer! Een grote generator van 1,5 liter, licht, glad en snel. Ik hou niet van strijken maar deze strijkijzer, ik kan 1,5 u vol houde...
Neen24-07-2021

The Best

9.0
Ik vind de apparaten van BCC heel goed.Ze komen vertrouwelijk over. En de medewerkers hebben alle tijd om je wat uit te leggen als je het niet be...
Geschreven voor: Braun IS 1013 GR
Pluspunten
  • Tevreden
Minpunten
  • Geen