Wat een superding! Deze robot heeft een sterke zuigkracht, want hoewel we wekelijks meerdere keren stofzuigen, weet hij toch nog altijd stof of vuiltjes weg te vegen. Wat handig is aan deze, is dat je via de app kan zien waar hij geweest is. Hij maakt een plan van het huis, zodat hij weet waar hij nog moet zijn. Via de app kan je de robot op- en afzetten en je kan hel instellen in 3 standen, namelijk silent, regular en power.
Dankzij het borsteltje aan de zijkant, maakt hij zelfs alle hoekjes en kantjes proper en hij gaat zelfs over de speelmat van mijn dochtertje.
De accu gaat lange tijd mee. Indien de batterij bijna leeg is, gaat hij zelf terug naar zijn oplaadstation.
Wat ik jammer vind, is dat er geen stofzak in zit. Het stof komt terecht in een bakje. De filter zou je wekelijks moeten uitblazen zodat al het stof weg is. Een stofzak was gemakkelijker geweest, omdat je die gewoon in de vuilbak kan doen. Buiten dit, kan ik geen ander nadeel bedenken. Hij doet heel goed zijn werk en die kan zelfs stofzuigen als er niemand thuis is.
Pluspunten
- Krachtig
- Maakt hoeken en randen proper