Vlak na het ophalen van mijn pakketje kon ik niet wachten met hem te testen. Dus meteen haartjes gewassen en drogen maar!
Wat is hij snel zeg! Binnen de 5 minuten was mijn (halflang geblondeerd en normale dikte) haar volledig droog. Alleen was ik wat te enthousiast dat ik een grote knoop in mijn haar kreeg omdat hij echt wel veel krachtiger is dan mijn gebruikelijke haardroger.
De tweede keer heb ik daar dan ook op gelet en geen knopen meer ;)
Hij is klein, veel kleiner dan de gebruikelijke haardroger, maar hij ligt goed in de hand! En doordat het grootste gewicht in het handvat zit is het zelf makkelijker om hem vast te houden.
De plaatsing van de knopjes voor de blaasstand en warmte zitten bovenaan, achteraan de ring. Dat is geweldig zodat je niet per ongeluk de standen verander. Ik gebruik de laagste warmte stand, omdat dat gezonder is voor haar. Maar desondanks dat, droogt hij heel snel!
De blaaskracht, op de hoogste stand is hij wel erg luid. Maar dat vind ik absoluut niet erg!
De opzetstukken zijn zo makkelijk te veranderen. En het flyaway-opzetstuk is top! Geen pluizig haar meer (daar heb ik wel wat last van)
Pluspunten
- Snelheid
- Blaaskracht
- Formaat